gnkKRC Genk
andAnderlecht
Datum: 21/01/2018 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Luminus Arena
Houdt Anderlecht de titelhoop levend of rukt Genk op richting play-off 1?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Houdt Anderlecht de titelstrijd levend of rukt Genk op richting play-off 1?

Houdt Anderlecht de titelhoop levend of rukt Genk op richting play-off 1?
Foto: © photonews

In de vooravond staat er heel wat op het spel in de kraker tussen KRC Genk en Anderlecht. Clement of Vanhaezebrouck, wie wint straks het tactisch steekspel?

Het verschil tussen Anderlecht en Genk bedraagt maar liefst 13 punten. De invalshoek is dan ook helemaal anders voor beide teams: Anderlecht hoopt de competitie spannend te houden en Club Brugge niet verder te laten uitlopen, terwijl Genk strijdt om een plek in play-off 1.

Voor Anderlecht wordt het de eerste test na de stage in La Manga, niet zo voor de Limburgers die eerder deze week drie belangrijke punten meenamen uit Oostende. Beide coaches krijgen af te rekenen met een pak geblesseerden en het daarbijhorende puzzelwerk.

Lange lijst afwezigen

Hein Vanhaezebrouck zal in doel kiezen voor Sels aangezien Boeckx deze week kampte met een kuitblessure. Najar, Chipciu,Obradovic, Kara, Onyekuru en Sowah zijn geblesseerd, Spajic geschorst. Nieuwkomer Saief wordt aan de aftrap verwacht.

Bij Genk situeren de problemen zich vooral voorin waar Karelis (longembolie) en Ingvartsen (schorsing) niet beschikbaar zijn en Samatta net terugkeert uit blessure en niet klaar is om de volle 90 minuten te spelen. Kiest Clement voor Dante Vanzeir of posteert hij Siebe Schrijvers (in de belangstelling van Anderlecht) voorin? Verder wordt het uitkijken of Clement nieuwkomer Seck onmiddellijk voor de leeuwen gooit.

Meer nieuws