Datum: 28/01/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Diaz Arena
Plopperdeplop? Ook deze wedstrijd op zondag kan wel eens leuk worden
Plopperdeplop? Ook deze wedstrijd op zondag kan wel eens leuk worden
Foto: © Photonews

Wat een zondag wordt het in de Jupiler Pro League. Voetbal op het scherpst van de snee in liefst drie duels. Want we mogen ook het derde treffen echt niet gaan vergeten. Waarom? Wel!

Het duel tussen de nummers dertien en veertien uit de competitie heeft wel degelijk zijn belang. Wie wint, mag op een of andere gekke manier nog dromen van play-off 1. Wie verliest, moet misschien toch nog naar beneden kijken.

Musona out, Lombaerts geschorst

Beide teams lieten dit seizoen al goede dingen zien, maar evengoed heel wat mindere zaken. De Kustboys zijn met Marc Coucke hun messias bijna kwijt, bij de Waaslanders zit Lambrecht voorlopig nog op post - maar benieuwd hoelang hij nog de sterke man van Lokeren kan of wil blijven. Deze week werd Studio 100 nog genoemd als mogelijke overnemer bij Oostende.

Jonckheere werd met succes geopereerd, Musona haakte af bij de Kustboys. Lombaerts is bovendien geschorst, maar Milic is wel opnieuw in de selectie te vinden en kan zo opnieuw aanpikken bij de selectie en mogelijk spelen tegen de Waaslanders.

Wie pakt de punten in Oostende? Als de thuisploeg wint, dan kan dat al 105 euro opleveren via een bonus van 80 euro aan 200%. En de bezoekers? 400 euro!

Meer nieuws