Dan toch 'spanning'? Club laat ook in het Waasland punten liggen
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 0 reacties

Waasland-Beveren hield Club Brugge op een gelijkspel

Dan toch 'spanning'? Club laat ook in het Waasland punten liggen
Foto: © photonews

Club Brugge heeft de bekeruitschakeling niet kunnen doorspoelen met een overwinning. Het kwam op voorsprong in Beveren, maar Demir maakte in het slot gelijk.

Bij zowel Club Brugge als Waasland-Beveren kregen we enkele interessante keuzes in de basiself. Zo mocht Brugs huurling Niels Verburgh starten op het middenveld van Waasland-Beveren en zat bij Club Brugge Ruud Vormer op de bank.

De Gouden Schoen was volgens Ivan Leko stikkapot -en ook een beetje geblesseerd-, maar werd achter de hand gehouden voor mocht het nodig zijn.

Ook Jelle Vossen mocht aan de partij starten, maar dat liep niet zo goed af. Niet voor Club en niet voor Vossen zelf. Hij hinderde Dennis bij een open kans en moest na dertig minuten naar de kant met een lelijke enkelblessure.

Vanaken maakt hem wél

De match dan, Waasland-Beveren begon sterk met Boljevic die net over doel besloot. Vermeer kende een akkefietje met de bal, maar zonder erg. Aan de overkant kwam Vanaken er wel heel dichtbij, maar hij knalde in het gezicht van Roef.

Dé kans was echter nog voor de thuisploeg, maar Thelin trapte de penalty te centraal. Vermeer pakte en zo kregen we toch iets positiefs omtrent de Brugse goalies. Rusten bij 0-0.

Na de koffie nam Club de match in handen en kreeg het ook enkele goeie kansen, maar Roef onderscheidde zich. Het was wachten tot een strafschop van Vanaken. De middenvelder van Club miste niet.

Demir!

Daarna kreeg Club nog kansen via Dennis en Nakamba, maar de tweede goal wou er niet in. Dan is het, zeker in Beveren, altijd link. Demir knalde in extra tijd toch nog wat spanning in de competitie, zij het dan via Clasie die de bal in eigen doel devieerde want anders was ie nooit binnen geweest.

Meer nieuws

Meer nieuws