wbeSK Beveren
cluClub Brugge
0-1
73' Hans Vanaken (pen)
Erdin Demir 90+1'
1-1
Datum: 11/02/2018 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Freethiel
Kan Waasland-Beveren het Club lastig maken?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Waasland-Beveren - Club Brugge

Kan Waasland-Beveren het Club lastig maken?
Foto: © photonews

De partij tussen Waasland-Beveren en Club Brugge zal in heel het land met argusogen gevolgd worden. De Bruggelingen steken immers in iets mindere vorm en heel wat volgers hopen op een stunt van de thuisploeg.

Dat zou de competitie opnieuw leven inblazen. Dat zei ook Gent-doelman Yannick Thoelen gisterenavond. "We kunnen nu laidback naar Brugge en Charleroi kijken op zondag."

Ondanks het vertrek van Morioka en Seck blijft Waasland-Beveren het uitstekend doen. De Waaslanders pakten na de winterstop uit met een mooie 8/12 en wonnen vorig weekend nog op bezoek bij Antwerp. Bij de Oost-Vlamingen raakte ex-clubspeler Tuur Dierckx zwaar geblesseerd. Zijn seizoen zit erop.

Selectie: Demir, De Schutter, Buatu, Van Damme, Boljevic, Mmaee, Vanzo, Verstraete, Ndiaye, Angban, Goblet, Jans, Ampomah, Caufriez, Myny, Roef, Camacho, Verburgh, Thelin, Aït-Atmane, Janssens.

Club Brugge moet hopen dat defensie en doelman wat beter in vorm zijn in het Waasland. De laatste weken kreeg de fiere leider in de competitie een karrenvracht aan doelpunten om de oren. Verwacht wordt wel dat Kenneth Vermeer gewoon blijft staan.

Puntenverlies is, ondanks de grote voorsprong, uit den boze. Club wil de tegenstand vooral niet de hoop geven dat er nog iets te rapen valt dit seizoen.

Selectie: Gabulov, Vermeer, Hubert, Denswil, Mechele, Scholz, Mitrovic, Tomečak, Touba, Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken, Vanlerberghe, Wesley, Vossen, Refaelov, Limbombe en Dennis.

Volgens UNIBET is Club duidelijk favoriet. Bovendien krijg je via deze link nog een bonus tot 80 euro!

Meer nieuws