Datum: 27/08/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Diaz Arena
Oostende van moeten, Antwerp van willen: "Maar voor ons wordt het tot december bibberen"

Volg KV Oostende - Antwerp LIVE op Voetbalkrant.com

Oostende van moeten, Antwerp van willen: "Maar voor ons wordt het tot december bibberen"
Foto: © photonews

KV Oostende heeft dringen punten nodig na een desastreuze 0 op 12. Aan de andere kant staat Antwerp met een 7 op 12 met meer punten dan iedereen op dit moment had verwacht. Hoogspanning aan de Belgische kust dus.

KV Oostende wil na de 0 op 12 dringen punten pakken. Al is het maar om Marc Coucke opnieuw aan het twitteren te krijgen. Verschillende spelers vertrekken misschien nog bij de Kustboys, Bjelica kwam er ondertussen al bij vanuit Mechelen.

Yves Vanderhaeghe en co voelen de druk groeien, al is er van crisis nog geen sprake. Toch wordt het zaak om Antwerp te proberen ontwrichten. Geen gemakkelijke zaak, weten ze nu ook in Mechelen sinds vorige week (1-2).

Nederig blijven

“Antwerp heeft een speciale manier van spelen. Zolang het 0-0 is, is het erg lastig om er doorheen te komen. Als ze dan nog eens voorkomen, dan kunnen ze helemaal hun geliefde spel spelen", aldus Tim Matthys daarover.

Coach Bölöni moet het doen zonder echte spits - Owusu en Oulare zijn geblesseerd. Hij is blij met de huidige stand, maar ... “We hebben nog veel werk, ondanks onze 7 op 12. We mogen ook niet vergeten dat we tegen Genk op onze plaats zijn gezet. We moeten blijven verbeteren en nederig blijven. Natuurlijk hoop ik dat het op deze manier kan blijven verder duren, maar tot december wordt het bibberen.”

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws