Datum: 17/09/2017 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Regenboogstadion
Essevee en Moeskroen willen bevestigen in top-6, eerbetoon voor vermoorde burgemeester

Volg Zulte Waregem - Moeskroen LIVE op Voetbalkrant.com

Essevee en Moeskroen willen bevestigen in top-6, eerbetoon voor vermoorde burgemeester
Foto: © photonews

Zulte Waregem verloor in Europa zwaar van OGC Nice met 1-5. Hoog tijd dus om de rug te rechten tegen het verrassende Moeskroen. Al zal ook dat niet makkelijk worden.

Essevee staat sowieso ook na speeldag 7 nog op een stekje in play-off 1, maar thuis tegen Moeskroen zal het graag willen winnen. Het komt dan naast de Henegouwers op plaats vier.

Moeskroen is erg goed begonnen aan het seizoen en Rednic wil erg graag verder doorbomen op dat elan, door ook te winnen aan de Gaverbeek.

Zulte Waregem wil dan weer komaf maken met de nederlaag tegen Nice en tonen dat ze wel een en ander in hun mars hebben. "In België zie ik geen enkele ploeg zo snel omschakelen als Nice", besefte Francky Dury.

In de 71e minuut gaan de fans van Moeskroen hun deze week overleden burgemeester eren met een minuut applaus, ook voor de match is er een eerbetoon. Binnen de supportersgroepen van Essevee is al opgeroepen om mee te doen met de minuut applaus.

Wie pakt de punten? Als de bezoekers winnen kan een bonus tot 80 euro aan 200% meteen meer dan 400 euro opleveren. Kras!

Meer nieuws