Anderlecht met Kums terug in de basis, Sa Pinto wijzigt ook

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties
Anderlecht met Kums terug in de basis, Sa Pinto wijzigt ook

Anderlecht-Standard stond de afgelopen jaren niet echt garant voor wervelend en academisch voetbal. Wat gaan we dan nu te zien krijgen als beide ploegen in een serieuze dip zitten. We hopen op het beste, maar vrezen voor het ergste.

Wie gaat de bal willen? Gaat Nicolas Frutos in zijn laatste wedstrijd als T1 van Anderlecht eens alle registers open willen trekken? Hij zet met Sven Kums alvast toch weer een regisseur in het elftal.

Kara komt achteraan in de plaats van de geblesseerde Uros Spajic. Daarna is het afwachten of Ivan Obradovic fit is geraakt. Indien de Serviër kan spelen, zet Frutos waarschijnlijk een 4-3-3 neer. In het andere geval speelt paars-wit weer met drie centrale verdedigers. Met Dendoncker dan in de verdediging.

Linker- tegen rechterflank

Ricardo Sa Pinto lijkt ook te gaan wijzigen. Razvan Marin en Orlando Sa keren ook terug in de basis. Duje Cop verhuist daardoor naar de bank. In ieder geval is het afwachten hoe de sterke linkerflank van de Rouches het gaat doen tegen de mindere rechterflank van Anderlecht.

Meer nieuws

Meer nieuws