kvkKV Kortrijk
kvoKV Oostende
Datum: 30/09/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Guldensporenstadion
Kustboys in nood trekken naar de Kerels
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: KV Kortrijk - KV Oostende

Kustboys in nood trekken naar de Kerels
Foto: © photonews

KV Kortrijk en KV Oostende nemen het vanavond in het Guldensporenstadion tegen elkaar op. Vooral voor KV Oostende is het opnieuw D-day. De Kustboys staan nog steeds troosteloos laatste.

KV Kortrijk nam een goeie start, maar de laatste weken gaat het wat moeizamer bij de Kerels. Na drie gelijke spelen op een rij werden ze bij wijlen van het kastje naar de muur gespeeld op Antwerp.

KVK trekt de kaart van de jeugd, met Hoxha en Galens zitten twee jongens uit de eigen opleiding in de selectie. Lepoint is er nog steeds niet bij en ook Rolland haalde de kern niet.

KV Oostende kon met een onverhoopt punt terugkeren uit de Luminus Arena vorige week, maar heeft echt een driepunter nodig om de opmars eindelijk te starten.

Selectie: Vanhamel, Dutoit, Rozehnal, Milic, Tomasevic, Lombaerts, Bjelica, Capon, Rezaeian, Siani, Jali, Ozkan, Vandendriessche, Berrier, Musona, Canesin, Conte, Akpala, Gano.
Geblesseerd: Rajsel, Jonckheere, Bossaerts, Zivkovic, Banda.

Bij UNIBET is KV Oostende toch de favoriet op verplaatsing. Denk jij dat ook? Via deze link kan je inzetten én een bonus van 80 euro opstrijken!

Meer nieuws