Datum: 20/10/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Bosuil
Neemt Antwerp revanche voor vorig seizoen of verrast Lokeren weer op de Bosuil?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Antwerp - Lokeren hier LIVE vanaf 20u

Neemt Antwerp revanche voor vorig seizoen of verrast Lokeren weer op de Bosuil?
Foto: © photonews

Zaterdagavond is de Bosuil het toneel met Royal Antwerp en Sporting Lokeren als de acteurs. Wie grijpt de punten? Volg alles hier LIVE vanaf 20u.

Antwerp (4e) verkeert in een véél betere vorm dan Lokeren (14e), maar vorig seizoen bleken de Waaslanders al meermaals een taaie klant. Ze gingen twee keer winnen op de Bosuil, speelden één keer gelijk en de ene keer dat The Great Old won was dat dankzij een winning goal van Owusu in de 93ste minuut. Om maar te zeggen dat de punten zeker niet op voorhand verdeeld zijn.

Selectienieuws

Goed nieuws voor Bölöni, want hij kan op een nagenoeg fitte kern rekenen. Enkel Yatabaré is nog niet volledig hersteld van zijn kuitblessure. Lamkel Zé zou zijn verrassende vervanger kunnen zijn. (lees hier meer)

Maes zal een noodgedwongen wissel moeten doorvoeren op zijn rechterflank, want Hupperts geraakt niet speelklaar. In dat opzicht is de terugkeer van Lawal wel een pluspunt.

Kan jij Antwerp - Lokeren voorspellen? Maak nu een account aan bij BetFIRST en verdubbel je eerste storting tot 200 euro!

Meer nieuws