lokSporting Lokeren
kvoKV Oostende
Datum: 27/10/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Daknam
Redt Lokeren het vel van Peter Maes tegen KV Oostende?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Lokeren - KV Oostende hier LIVE vanaf 20u

Redt Lokeren het vel van Peter Maes tegen KV Oostende?

Lokeren - KV Oostende zou in normale omstandigheden een doorsnee wedstrijd in de middenmoot van het klassement zijn, maar zo liggen de kaarten nu eenmaal niet. De thuisploeg en al zeker trainer Peter Maes spelen met het mes op de keel.

De week begon dramatisch op Daknam: Peter Maes werd opgepakt voor zijn band met makelaar Dejan Veljkovic en moest een nacht in de cel doorbrengen. Intussen is hij weer vrij onder voorwaarden, maar de laatste twee trainingen onder zijn leiding verliepen toch achter gesloten deuren om de rust te bewaren.

Los daarvan moet Lokeren op sportief vlak héél dringend een ommekeer gaan maken: 5 op 33 is een hard verdict. KV Oostende mag wel omhoog kijken en belooft een taaie klant te worden.

Selectienieuws

Lokeren moet een gapend gat op het middenveld zien op te vullen: kapitein Overmeire is geschorst. Van de twee spelers die geblesseerd raakten in Antwerpen raakt doelman De Wolf wel fit, Mujangi Bia niet.

En KV Oostende? Veel, veel en veel afwezigen. Geblesseerd: Jonckheere, Ndenbe, D'Haese, Marquet, Bjelica. Geschorst: Vandendriessche en Vanlerberghe.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Meer nieuws