cerCercle Brugge
moeMoeskroen
Datum: 03/11/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Jan Breydel
"We zullen er staan": Cercle Brugge recupereert belangrijke pion, levert dat ook punten op tegen Moeskroen?

Volg Cercle Brugge - Moeskroen LIVE op Voetbalkrant.com

"We zullen er staan": Cercle Brugge recupereert belangrijke pion, levert dat ook punten op tegen Moeskroen?
Foto: © photonews

Met Genk - Club Brugge staat er een absolute topper op het programma op speeldag 14. Je zou bijna gaan vergeten dat er vanavond ook op Jan Breydel wordt gespeeld. En ook die match heeft zijn belang, wel degelijk.

Cercle Brugge was niet slecht aan het seizoen begonnen met 8 op 12, maar pakte in de negen wedstrijden daarna amper vijf puntjes. Dat zijn er minder dan Moeskroen, dat onder nieuwe coach Storck 9 op 21 pakte en amper twee keer verloor.

In de midweek werd KAA Gent nog over de knie gelegd, nu willen de Henegouwers ook tegen Cercle Brugge graag winnen. Ze zouden dan tot op één puntje van de Vereniging komen en zo de degradatiestrijd mogelijk weer wat uitbreiden met nieuwe clubs.

Blessureboeg

"We zullen er staan zaterdag", klonk het vooraf bij coach Guyot op de webstek van groen-zwart. Cercle kan bovendien rekenen op de terugkerende Gianni Bruno. Met onder meer Palun, Vitinho en Delacourt zijn er wel nog geblesseerden genoeg.

Ook de bezoekers moeten heel wat volk missen: Leye raakt niet fit voor het duel in Brugge, terwijl ook Werner, De Medina, Diedhiou, Sadiku, Marimon en Bakic er niet bij zullen zijn.

Wie pakt de punten in Jan Breydel? Via ons en BETFIRST kan u gouden zaken doen en van een bonus tot 200 euro aan 100% profiteren. Zet die in op de thuisploeg en je gaat al naar 460 euro, voor Moeskroen krijg je zelfs 630 euro! 

Meer nieuws