andAnderlecht
gntKAA Gent
Datum: 11/11/2018 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Lotto Park
Anderlecht -Gent: Hein tegen zijn pupillen én tegen de crisis
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Anderlecht-AA Gent

Anderlecht -Gent: Hein tegen zijn pupillen én tegen de crisis
Foto: © photonews

Vanmiddag nemen Anderlecht en AA Gent het tegen elkaar op in het Astridpark. Vooral bij de thuisploeg zit er heel wat druk op de ketel.

Hein Vanhaezebrouck en co. werden immers deze week uitgeschakeld in de Europa League na alweer een wanprestatie op bezoek bij Fenerbahçe. Coucke moest achteraf toegeven dat de kern niet de beoogde kwaliteit haalde. In de winter moet er kwaliteit bij, maar Hein Vanhaezebrouck moet het tot dan met deze jongens doen.

Bovendien verliest hij volgende week ook nog aanvoerder Trebel na een operatie aan de buikspieren. Een zege tegen AA Gent is dus welgekomen met het oog op een iets rustigere interlandperiode.

Bij de Buffalo's nog steeds geen Vadis Odjidja, ook Renato Neto en Eric Smith zijn er niet bij. Jess Thorup staat voor zijn eerste topper als coach van AA Gent en gaf ook aan dat hij er naar uitkijkt. Hij kreeg een extra week om zijn systeem in het team te drillen.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Meer nieuws