moeMoeskroen
gnkKRC Genk
Datum: 11/11/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Le Canonnier
Storck heeft een plan, Clement kan opnieuw rekenen op Trossard en beseft voor Moeskroen - Genk: "Iedereen in België wil ons eerste nederlaag aansmeren"
Storck heeft een plan, Clement kan opnieuw rekenen op Trossard en beseft voor Moeskroen - Genk: "Iedereen in België wil ons eerste nederlaag aansmeren"
Foto: © photonews

Leandro Trossard is er opnieuw bij voor KRC Genk in de selectie tegen Moeskroen en er is nog veel meer goed nieuws voor de Limburgers. Toch is Philippe Clement op zijn hoede.

Bernd Storck heeft een plan om na AA Gent ook KRC Genk in eigen huis af te houden. "Ik hou van het open voetbal van Genk, maar we hebben niet de spelers om dat ook te spelen. We hebben niets te verliezen en ik heb een plan. We zijn al van dinsdag bezig met deze match."

"Zondag zie je meer van het plan-Storck", aldus de coach in Het Nieuwsblad. Benieuwd wat dat gaat geven tegen de bestvoetballende ploeg van het land mét een hele resem geblesseerden. "Vooral Van Durmen en Leye ga ik missen." Ook Werner, Diedhiou, Vojvoda, Sadiku, Marimon en Amallah zijn er echter niet bij, toch wel een slok op de borrel.

Genk

Leandro Trossard wordt door Philippe Clement dan weer gerecupereerd, terwijl ook de piepjonge verdediger Shawn Adewoye voor het eerst een selectie kreeg van de oefenmeester. Al was het maar om iedereen scherp te houden. 

De Limburgers kunnen bovendien profiteren van het puntenverlies van Club Brugge om liefst zes punten uit te lopen in de stand op de eerste achtervolgers. "Ondertussen is heel België er op uit om ons een eerste nederlaag aan te smeren. We zullen dus op ons best moeten zijn", aldus Clement na de knappe reeks bij KRC Genk TV.

Wie pakt de punten in Moeskroen? De thuisploeg kan via onze gratis bonus aan 100% tot 200 euro al meteen 630 euro opleveren!

Meer nieuws