Datum: 23/12/2018 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge en Antwerp houden elkaar perfect in balans, maar coaches zijn het eens over vandaag: "Club Brugge is de favoriet"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Club Brugge - Antwerp hier LIVE vanaf 14u30

Club Brugge en Antwerp houden elkaar perfect in balans, maar coaches zijn het eens over vandaag: "Club Brugge is de favoriet"

Het zondagvoetbal start met dé topper van de speeldag: Club Brugge vs. Antwerp. De heenwedstrijd tussen deze twee traditieclubs kreeg geen winnaar en ze tellen exact evenveel punten, dus wie maakt vandaag het verschil? Dat volgt u hier live vanaf 14u30!

Over de favorietenrol waren de coaches het eensgezind. "Antwerp verdient complimenten voor zijn seizoen, maar wij zijn Club Brugge. En in België is Club Brugge tegen iedereen favoriet", was Ivan Leko duidelijk.

Laszlo Bölöni is graag underdog en ging mee in die visie. "Club Brugge heeft meer ervaring en stabiliteit en staat al jaren onafgebroken aan de leiding. Wij zijn niet van hetzelfde niveau, al willen we daar ooit wel geraken. Maar nu dus nog niet."

Selectienieuws

Club Brugge moet twee cruciale spelers missen: Denswil en Vormer zijn beiden geschorst. Wellicht zullen Mitrovic en Amrabat - die net op tijd fit geraakt - hun plaats innemen. Verder keert Poulain terug uit schorsing.

Bij Antwerp is de opvallendste afwezige rechtsachter Buta, die vorige week een knieblessure opliep. Arslanagic geraakt in principe speelklaar, Baby en Govea zijn nog bezig aan hun revalidatie. Voorts wordt het vooral uitkijken naar de terugkeer van Refaelov naar Jan Breydel.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Meer nieuws