Datum: 02/02/2019 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Guldensporenstadion
Wat kan vertimmerd Kortrijk tegen de Rode Lantaarn?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Kortrijk-Lokeren

Wat kan vertimmerd Kortrijk tegen de Rode Lantaarn?
Foto: © photonews

KV Kortrijk en Sporting Lokeren zagen nog wat jongens vertrekken op Transfer Deadline Day en kijken elkaar dus enigszins vertimmerd in de ogen vanavond.

Bij KV Kortrijk zag men in de winterperiode zowel Kaminski, Kanu en wellicht ook Ilombe Mboyo vertrekken. Aboubakary Koïta van AA Gent en Joel Pereira van Manchester United kwamen hen vervangen en zitten ook meteen in de selectie. Benieuwd of ze aan de aftrap zullen verschijnen.

Bij Sporting Lokeren is het de komende zeven wedstrijden echt van moeten. De Oost-Vlamingen hebben de punten hard nodig in de degradatiestrijd. Lokeren telt nu al acht punten achterstand op Waasland-Beveren en negen op Zulte Waregem en KV Oostende. Het ziet er hoe langer hoe moeilijker uit voor de Waaslanders.

Glen De Boeck heeft bij Lokeren enkele herschikkingen doorgevoerd aan het einde van de transferperiode. De Lokerse A-kern ziet er nu zo uit.

  • Doelmannen: Verhulst, De Wolf, Mantel

  • Verdedigers: Marzo, Deschacht, Mpati, Skulason, Monsecour, Van Moerzeke, Filipovic, Diaby, Ben Harush, Tirpan, De Ruyver 

  • Middenvelders: Terki, Overmeire, Benchaib, Marecek, Mbayo

  • Aanvallers: Musona, Bia, Cevallos, Miric, Saroka, Hupperts, De Ridder, Reznicek, Symons

Meer nieuws