Datum: 10/02/2019 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Jan Breydel
Cercle vs. Club, welke Brugse ploeg mag zijn vlag planten in de middenstip van Jan Breydel?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Cercle Brugge - Club Brugge hier LIVE vanaf 14u30!

Cercle vs. Club, welke Brugse ploeg mag zijn vlag planten in de middenstip van Jan Breydel?

De ploeg van 't stad is na de 4-0 in de heenmatch nog altijd Club Brugge, maar straks begint alles weer bij 0 tegen 0. Kleurt alles opnieuw blauw-zwart of kan de Verening toch de groen-zwarte vlag doen wapperen? Volg alle actie hier LIVE vanaf 14u30!

Club Brugge kan een paar fantastische zaken doen bij winst: alleen op de tweede plaats komen na de uitschuiver van Antwerp gisterenavond, de gekrenkte thuisreputatie - technisch gezien wel als uitploeg - terug een beetje herstellen en natuurlijk de stadsrivaal verslaan.

Voor Cercle Brugge is het dan weer vooral zaak om voor het eerst sinds de stunt tegen Anderlecht halverwege december nog eens de volle buit te pakken.

Selectienieuws

Beginnen bij de 'thuisploeg': de belangrijkste afwezige is de geschorste Palun na zijn rode kaart van vorige week, terwijl de Braziliaan Vitinho interlandverplichtingen heeft.

Ook de kern van Club ziet er lichtjes anders uit. Nakamba keert terug uit schorsing, maar omgekeerd ontbreekt Dennis. Zijn plaats wordt net als tijdens zijn blessure voor nieuwjaar ingenomen door de 18-jarige Ngonge. Aanvalsleider Wesley geraakt op tijd fit en is inzetbaar.

Meer nieuws