eupEupen
kvkKV Kortrijk
Datum: 09/02/2019 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Kehrweg Stadion
Eupen en Kortrijk kunnen zich vanavond mathematisch verzekeren van het behoud
Sam Suttels
Sam Suttels
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Eupen-Kortrijk

Eupen en Kortrijk kunnen zich vanavond mathematisch verzekeren van het behoud

Eupen ontvangt vanavond om 20u KV Kortrijk am Kehrweg. Veel lijkt er niet meer op het spel te staan voor beide ploegen, zij het wel dat ze zich mathematisch kunnen verzekeren van het behoud (afhankelijk van het resultaat van rode lantaarn Lokeren).

Eupen doet het meer dan behoorlijk dit seizoen en staat op een mooie tiende plaats in het algemeen klassement. Na een 0/6 op STVV en Anderlecht gaan de Panda's voor eigen volk op zoek naar eerherstel. 

Dromen van play-off 1?

Een plaatsje hoger in het klassement vinden we Kortrijk terug. Er rest de Kerels nog een waterkans op play-off 1 en enkel bij een zege houden ze dat laatste sprankeltje hoop levend. Hoxha, Ivanof en Rougeaux ontbreken door blessure/ziekte. Kagelmacher is dan weer geschorst. 

Selectie Kortrijk: Sebastien Bruzzese, Bennard Kumordzi, Larry Azouni, Aboubakary Koita, Teddy Chevalier, Jovan Stojanovic, Jarno De Smet, Brendan Hines-Ike, Hannes Van Der Bruggen, Christophe Lepoint, Jean Marco Toualy Die, Felipe Avenatti, Charilaos Charisis, Julien De Sart, Idir Ouali, Andriy Batsula, Kristof D'Haene, Petar Golubovic, Joel Pereira en Imoh Ezekiel.

Volg de match op de voet via BETFIRST en claim ook meteen een gratis bonus tot 100 euro, waarmee je meteen heel wat extra's kan pakken bij een uitzege!

Meer nieuws