Club moet, Genk mag: wie wordt de beste ploeg van België?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Club Brugge - Genk hier LIVE vanaf 14u30!

Club moet, Genk mag: wie wordt de beste ploeg van België?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de beste van het land? Racing Genk (1) en Club Brugge (2) konden geen uitsluitsel geven in hun eerste ontmoeting, maar mogen het straks nog een keer proberen op Jan Breydel. Volg alles hier LIVE vanaf 14u30!

Een beslissende titelmatch? Beide coaches wilden de woorden niet in de mond nemen. "Club Brugge is op dit moment nog evenveel titelkandidaat als wij", sprak Philippe Clement. Ivan Leko zei: "Ik verwacht niet dat de titel op het spel zal staan, maar wel wie zich de beste ploeg van België mag noemen."

Selectienieuws

De belangrijkste afwezige bij Club is Dennis, die geschorst vanop de tribune moet toekijken. Ngonge krijgt zijn plaats in de selectie, maar het wordt wellicht Mata die de rechterflank voor zich mag nemen. Diatta zal dan in principe op links staan.

Bij Genk is het natuurlijk vooral uitkijken naar één man: Pozuelo. Ondanks zijn ijzersterke invalbeurt in Praag blijft het een vraagteken in hoeverre de hevige transferperikelen zullen meespelen in het hoofd. Qua blessures blijft de leider gespaard, enkel Berge zal er zeker niet bij zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws