Wie herpakt zich in topper: Genk of Antwerp?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Volg straks live: Genk - Antwerp

Wie herpakt zich in topper: Genk of Antwerp?
Foto: © photonews

Zondag om 18 uur fluit Lawrence Visser de topper tussen Racing Genk en Antwerp op gang. Het einde van de reguliere competitie nadert, de belangen worden week na week groter.

Racing Genk vertoeft in een gitzwarte periode. Er is niet alleen de soap rond aanvoerder Pozuelo, de Limburgers worden ook genoemd in de affaire 'Propere handen', er was de nederlaag tegen Club Brugge en de uitschakeling in de Europa League met zware 1-4 cijfers.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, kreeg de medische staf afgelopen donderdag drie patiënten bij. Doelman Vukovic zal zondag zeker niet spelen, De Norre en Heynen zijn twijfelachtig. Verder is Sander Berge nog steeds niet fit. 

Dan kon Laszlo Bölöni rustiger naar deze topper toeleven. Zijn team zou het fysieke voordeel moeten hebben want Antwerp had geen midweekwedstrijd en de ziekenboeg is leeg. De coach heeft enkel af te rekenen met de schorsing van Lamkel Zé. 

Maar The Great Old verloor zijn laatste twee wedstrijden en moet opletten voor een nul op negen, want dan zou er toch nog wat nervositeit in de rangen kunnen sluipen in het slot van de reguliere competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws