chaCharleroi
andAnderlecht
Datum: 12/08/2018 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Anderlecht in Mambourg op zoek naar bevestiging

Charleroi-Anderlecht om 18u

Anderlecht in Mambourg op zoek naar bevestiging
Foto: © photonews

Anderlecht moet op het veld van Charleroi tonen dat ze ook ploegen van een hoger niveau aankunnen. Felice Mazzu zal er bij zijn spelers alvast ingepompt hebben dat dit dé match van het seizoensbegin is waar ze er moeten staan.

"Charleroi staat al jaren op punt", aldus Hein Vanhaezebrouck. Ongelijk heeft hij niet. Bij Charleroi is er weinig vertrokken en zijn er een paar jongens bijgekomen die een meerwaarde kunnen bieden. Charleroi liet maandag in de beloftenmatch tegen Anderlecht zelfs tien A-kernspelers opdraven.

Anderlecht staat dan weer voor de match die bevestiging moet brengen van hun sterk seizoensbegin. Charleroi zou toch nog een ander kaliber moeten zijn dan Kortrijk en Oostende. Kan paars-wit ook zo makkelijk scoren tegen de stugge Carolo's?

Compleet?

Antonio Milic en Sebastiaan Bornauw sukkelden met een paar problemen, maar zouden beiden fit geraken. De twee zullen waarschijnlijk ook starten, waardoor Appiah opnieuw naar de bank verhuist. Voor de rest moeten er niet veel veranderingen verwacht worden.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Meer nieuws