Datum: 17/03/2019 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Jan Breydel
'De kampioenen': Club Brugge let op kloof met Genk, ongeslagen reeks telt voor Moeskroen
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Club Brugge - Moeskroen hier LIVE vanaf 18u!

'De kampioenen': Club Brugge let op kloof met Genk, ongeslagen reeks telt voor Moeskroen
Foto: © photonews

Op de allerlaatste speeldag van het reguliere seizoen krijgt Club Brugge bezoek van de beste ploeg van 2019: jawel, Excel Moeskroen. Welke 'kampioen' (letterlijk of figuurlijk) zal het halen? Volg alle actie hier LIVE vanaf 18u!

Moeskroen is al zeker van play-off 2, maar zal de ongeslagen reeks in het nieuwe jaar (20 op 24) sowieso nog willen doortrekken. Voor Club Brugge is het dan weer zaak om de zespuntenkloof met Genk niet groter te laten worden of in het beste geval zelfs nog iets te verkleinen vóór de halvering van de punten.

Selectienieuws

Het belangrijkste nieuws: Danjuma is terug bij Club Brugge. Nét op tijd voor de play-offs, waar hij ongetwijfeld nog een héél belangrijke rol kan spelen (lees hier meer). Ook Decarli is weer fit en biedt een extra optie in de verdediging. Geen overbodige luxe, want Mitrovic, Mata en Nakamba ontbreken.

Moeskroen eindigde vorige week met negen en moet dus Boya en Gulan missen door schorsingen. Ook is Leye niet fit, maar niet getreurd, want Awoniyi zal er ongetwijfeld weer staan voor de doelpunten.

Meer nieuws