Datum: 17/03/2019 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Regenboogstadion
"Heel het seizoen op kop staan is mentaal belastend" - KRC Genk heeft wel uitstékend nieuws met langverwachte terugkeer in kern
"Heel het seizoen op kop staan is mentaal belastend" - KRC Genk heeft wel uitstékend nieuws met langverwachte terugkeer in kern
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft op de slotspeeldag niets meer te winnen of te verliezen, terwijl dat voor leider KRC Genk toch helemaal anders is. Hoe leven beide teams naar de laatste wedstrijd van de reguliere competitie toe?

Bij Essevee is het vertrouwen er, want na de winterstop wist Zulte Waregem zich vrij snel en makkelijk te redden op het hoogste niveau. Bij KRC Genk gaat het dan weer heel wat minder de voorbije weken, de kloof met Club Brugge verkleinde zelfs wat.

“Het hele seizoen op kop staan is niet makkelijk”, beseft Ibrahima Seck. “Maar Genk heeft een brede kern en een erg kwalitatieve ploeg. Ik ben blij dat bij ons de resultaten meteen zijn gevolgd en dat ik elke week kan spelen.”

Genk trekt met een grieperige Alejandro Pozuelo én een revaliderende Sander Berge in de kern naar de Gaverbeek en wil de kloof met Club Brugge minstens even groot houden als na 29 speeldagen:

Wie pakt de volle buit? Voor een thuiszege kan u al meteen 460 euro bijschrijven bij een overwinning, als Genk de volle buit pakt ook nog 420 euro! 

Meer nieuws