Standard - STVV

Behoudt STVV ongeslagen status ook na bezoek bij Standard?
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Standard ontvangt thuis het ongeslagen STVV op de vijfde speeldag

Behoudt STVV ongeslagen status ook na bezoek bij Standard?
Foto: © photonews

Standard krijgt zaterdagavond om 18 uur het bezoek van Sint-Truiden. Beide ploegen zijn nog steeds ongeslagen, al kon STVV wel nog niet winnen dit seizoen.

Na een overtuigende 0-3 zege op het veld van Lokeren ontvangt Standard thuis Sint-Truiden. De Luikenaars kunnen een uitstekende zaak doen met het oog op de topper van zondag tussen Club Brugge en Anderlecht en (voorlopig) over Club, KRC Genk en KV Oostende naar de tweede plek springen. 

Michel Preud'homme is alvast op zijn hoede voor de Kanaries. "STVV speelde 4 keer gelijk, dus we zullen een oplossing moeten vinden en fysiek scherp moeten zijn. We willen dominant voetballen, zoals we elke match proberen", vertelde hij op de persconferentie.

Geen Legear

Bezoekende coach Marc Brys kan na vier puntendelingen dan weer geen beroep doen op voormalige Rouche Jonathan Legear. De vleugelaanvaller is niet op tijd fit geraakt voor het treffen met zijn ex-werkgever. 

De selectie van STVV: Steppe, Tomiyasu, Mmaee, De Sart, De Petter, Botaka, Bezus, Boli, Asamoah, De Bruyn, Ceballos, Pirard, De Norre,Teixeira, Sekine, Acolatse, Endo en Buya

Jouw Prono
-
Standard Standard wint Gelijk STVV STVV wint
96.82% 2.76% 0.42%
Populairste
2-0
(132x)
3-1
(92x)
3-0
(70x)

Positie

7
14

Punten

47
38

Gewonnen

12
10

Verloren

10
14

Gescoorde doelpunten

49
41

Doelpunten tegen

41
47

Gele kaarten

60
66

Rode kaarten

5
9

Onderlinge duels gewonnen

12
13
13
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws