stvSTVV
kvoKV Oostende
Jordan Botaka (pen) 75'
1-0
Datum: 01/09/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stayen
STVV wil eindelijk zijn eerste overwinning pakken tegen Oostende
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Straks live: STVV - KV Oostende

STVV wil eindelijk zijn eerste overwinning pakken tegen Oostende
Foto: © photonews

Gert Verheyen doet het onverhoopt goed met KV Oostende. Vanavond zakken de Kustboys af naar Limburg om Sint-Truiden partij te geven, een ploeg zonder zege.

4 op 15 luidt het verdict voor het STVV van Marc Brys. Het ziet er niet geweldig uit op papier, maar dat zegt niet alles. Brys heeft immers een moeilijk te bekampen geheel neergezet.

Zo verloor Sint-Truiden amper 1 van zijn 5 wedstrijden en dan nog in het slot op Sclessin. Vanavond wil Marc Brys, met de steun van de supporters, die eerste driepunter op zak steken die de nodige ademruimte moet geven.

Hij kan daarvoor geen beroep doen op Ceballos, Legear en Herbots. De coach maakte deze selectie: Steppe, Tomiyasu, Garcia Tena, Mmaee, De Sart, De Petter, Botaka, Sankhon, Bezus, Boli, Asamoah, De Bruyn, Pirard, De Norre,Teixeira, Sekine, Acolatse, Endo, Buya, Nazon.

Zonder Capon

Gert Verheyen mag tevreden zijn over zijn start met KV Oostende. Hoewel er nog een ruime progressiemarge zit in het voetbal, tellen de Kustjongens wel 9 punten.

De oefenmeester van Oostende kan niet rekenen op Ndenbe, Jonckheere, Nkaka en Capon en selecteerde deze jongens: Ondoa, Dutoit, Lombaerts, Tomasevic, Milovic, Faes, Bjelica, De Bock, Bataille, Marquet, Vandendriessche, Vanlerberghe, Banda, Fashion, D'Haese, Canesin, Zivkovic, Boonen, Guri.

Meer nieuws