Strijdt Club Brugge vlak voor start in Champions League op volle sterkte tegen Lokeren?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Club Brugge - Lokeren hier LIVE vanaf 20u30

Strijdt Club Brugge vlak voor start in Champions League op volle sterkte tegen Lokeren?

De interlandbreak is voorbij en de Jupiler Pro League kan dus weer beginnen. Lokeren of Club Brugge, wie wint de opener van de zevende speeldag? Volg alle actie hier LIVE vanaf 20u30.

Het is nog maar de vraag of Ivan Leko op volle sterkte wil aantreden. Hij heeft zijn vele internationals nog maar pas terug van een drukke 'break' en volgende dinsdag begint de Champions League met de komst van Borussia Dortmund. Voor Lokeren zal het dan weer kwestie zijn om vooral tekenen van beterschap te tonen.

Selectienieuws

Twee opvallende afwezigen in de Brugse kern: Jonge Duivel Cools krijgt rust nadat hij dinsdag nog een volledige match speelde in Hongarije, Dennis geraakt niet fit. Ook voor Nakamba komt vrijdag nog te vroeg.

Wat de selectie van Peter Maes betreft zijn er geen grote verrassingen. Mpati en Michel zijn nog volop aan het revalideren van een langdurige blessure, kersverse nieuwkomer Mujangi Bia is nog niet speelklaar.

Wat is jouw voorspelling voor Club Brugge - Lokeren? Maak nu een account aan bij BetFIRST en verdubbel je eerste storting tot 200 euro!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws