kvmKV Mechelen
stvSTVV
Datum: 30/10/2019 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Achter de Kazerne
Trekt Mechelen blitzstart door of steekt ex-trainer stokken in de wielen?

Volg KV Mechelen - STVV om 20u30 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

Trekt Mechelen blitzstart door of steekt ex-trainer stokken in de wielen?

KV Mechelen heeft al heel wat fijne momenten beleefd bij zijn herintrede in de hoogste afdeling en staat na twaalf matchen erg knap derde. Met het bezoek van de vierdelaatste lijkt er een opportuniteit te zijn om die sterke start door te trekken, maar daar willen Brys & co een stokje voor steken.

Het is indrukwekkend hoe vlot KV Mechelen de weg naar doel blijft vinden en zeker ook de uitzeges opstapelt. Met uitzondering van de pandoering in eigen huis tegen Club Brugge scoorde KVM in drie van zijn laatste vier wedstrijden drie doelpunten. De vurige thuisaanhang hoopt om net zoals tien dagen geleden in de streekderby tegen Antwerp enkele keren te mogen juichen.

STVV beleeft tot dusver een moeilijk seizoen, maar moet zeker niet onderschat worden. Tenslotte hield het nog net AA Gent in bedwang - een wedstrijd die verloren, maar ook gewonnen had kunnen worden - en stevende ook de derby tegen Genk af op een draw voor deze gestaakt werd. In de laatste twee uitmatchen kregen de Kanaries wel telkens vier doelpunten te slikken.

Te vroeg voor Engvall

Marc Brys hoopt bij het bezoek aan zijn ex-ploeg dus op meer defensieve stabiliteit dan bij de vorige verplaatsingen. Hij moet Steppe, De Petter en Teixeira missen. Bij KV Mechelen ligt enkel Lemoine nog echt in de lappenmand. Voor Engvall komt deze wedstrijd ook nog wel te vroeg.

Kan jij de uitslag van KV Mechelen - STVV voorspellen? Dan zit er zeker een mooie prijs in via BETFIRST!

Meer nieuws