Charleroi pakt drie gouden punten tegen Zulte Waregem
Simon Wauters
| 28 reacties

Charleroi won met 3-0 van Zulte Waregem

Charleroi heeft zaterdagavond met 4-0 gewonnen van Zulte Waregem. De onvermijdelijke Rezaei  maakte de drie doelpunten.

Charleroi schoot fel uit de startblokken. Al na twee minuten leek het de score te openen, maar het doelpunt van Fall werd terecht afgekeurd voor buitenspel.

De bal ging goed over en weer en beide teams kregen kansen om de score te openen. Toch leken we te gaan rusten met een brilscore op het bord.

Op slag van rust scoorde Rezaei dan toch. 1-0. Competitiedoelpunt nummer negen al voor de huurling van Club Brugge.

Ook de tweede helft was best aangenaam om volgen. Een tweede doelpunt van Rezaei werd terecht afgekeurd voor buitenspel, Penneteau verhinderde de gelijkmaker van Larin.

Twintig minuten voor tijd maakte Rezaei dan toch zijn tweede van de avond. Met een heerlijke buffelstoot verdubbelde hij de score. Tien minuten voor tijd maakte hij er nog 3-0 van. Het werd ook nog 4-0.

De Zebra’s doen zo een gouden zaak in de strijd om play-off 1 en zetten Zulte Waregem op tien punten. Essevee lijkt met Standard, Racing Genk, KV Mechelen en Anderlecht om de twee laatste tickets te bikkelen.