Seizoen 2019 - 2020


   Einde 


Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90
Drie minuten extra tijd krijgen beide ploegen om een doelpuntje te maken.
86
Sankhon lanceert nog eens een afstandsschot, over doel.
84
 Gele kaart voor Cyle Larin

84
Hamza Massoudi
Alan Goncalves Sousa


82
Plots tweemaal bijna 0-1!
Daar is Zulte Waregem plots. Larin verricht haast een mirakel door het leer vanuit een quasi onmogelijke hoek tegen het doelhout te mikken. Seconden later wordt Oberlin bereikt aan de tweede paal. De Zwitser stuit van dichtbij op Yabuki.
78
Balongo met een zoveelste poging. Deze keer gaat zijn schot naast.
77
Omar Govea
Damien Marcq


76
Luka Zarandia
Gianni Bruno


75
Dé kans voor STVV, maar over!
De Truienaars zijn nu al geruime tijd weer volledig baas en daar was dé kans op 1-0. Balongo kopt al vallend van in de kleine baklijn over.
71
Het schot van Larin gaat totaal de verkeerde richting uit.
69
Samy Mmaee
Stan Van Dessel


68
Daar is Botaka zowaar!
Daar is plots Jordan Botaka, die had toch te veel last van zijn enkelblessure? De aanvoerder stond aanvankelijk niet op het wedstrijdblad en testte nog tevergeefs voor de match, maar Brys geeft hem nu toch het laatste kwart in deze wedstrijd.
68
Elton Acolatse
Jordan Rolly Botaka


62
Wie trekt het in laatste halfuur naar zich toe?
Het kan nog altijd alle kanten uit in deze wedstrijd. Sint-Truiden neemt nu opnieuw het initiatief, maar het ontbreekt nog steeds aan concreet doelgevaar.
57
Een afstandsschot van Zarandia gaat over.
56
Berahino zet thuisdoelman aan het werk
Berahino mikt vanuit een moeilijke positie op Schmidt, of Yakubi zoals hij vandaag op het wedstrijdblad vermeld staat. Meer zat er niet in.
54
Deschacht rukt op!
Tegenaanval van Essevee en Deschacht duikt zowaar op vooraan! De ancien schiet ruim voorlangs.
51
Acolatse speelt Balongo aan. De spits van STVV gaat opnieuw zijn kans, vanuit een scherpe hoek. De Belgische Congolees schiet in de armen van Bossut.
48
Bossut pakt schot Balongo
Balongo komt van in het strafschopgebied tot een schot. Zijn poging blijft binnen het bereik van Bossut.
46
Henrik Rørvik Bjørdal
Dimitri Joseph Oberlin Mfomo


46
Tweede helft begonnen op Stayen
Sint-Truiden en Zulte Waregem zetten hun zoektocht naar doelpunten verder.
21:16
Defensies baas in nochtans geen onaardige eerste helft
Er zit best wel wat vuur in deze wedstrijd, het golft mooi op en neer en toch is bij beide ploegen de verdediging baas. De doelpunten zullen in de tweede helft moeten vallen.


Rust
Sint-Truiden - Zulte Waregem: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
42
STVV zet nog even aan
De thuisploeg spreekt zijn reserves aan met de rust in zich. Het druk zetten op Bjørdal rendeert. Bossut ziet het schot naast zijn kooi zoeven.
39
De Bruyn schiet naast. Masoudi was ook nog mee op links. Het was Acolatse die de ruimte gecreëerd had met zijn versnelling op de rechterflank.
38
Mmae kopt een hoekschop over.
37
Balongo... afgeblokt!
Bossut moet weer komen, maar wordt gehinderd door een eigen verdediger. STVV tracht het uit te spelen. Het schot van Balongo wordt afgeblokt.
33
Nu even een hachelijk momentje aan de overkant. Bossut krijgt maar net een handje tegen een voorzet en dat blijkt voldoende te zijn.
32
Niemand beroert de vrijschop van Govea. De bal gaat niet ver naast.
31
 Gele kaart voor Wolke Janssens

31
Sint-Truiden vindt even weer beter de ruimtes. Daar is Bossut weer om te voorkomen dat Balongo bij de bal kan.
28
Zarandia trekt zich op gang en haalt de achterlijn. Het is een slim idee van de Georgiër om vervolgens achteruit te leggen. De uitvoering is echter niet top, weg kans.
26
Masoudi trapt gat in de lucht... en staat ook buitenspel
De bal komt gevaarlijk aan de tweede paal. Masoudi hoeft enkel binnen te tikken, maar trapt naast de bal. Er was ook wel gevlagd voor buitenspel.
25
 Gele kaart voor Hamza Massoudi

25
Nu lijkt Balongo wel uit te breken, maar hij wordt vlak voor het strafschopgebied gestuit door de bezoekende defensie. Foutief? Verboomen vindt van niet.
23
Alerte Bossut
Bossut staat goed op te leggen en komt tijdig zijn doel uit zodat de Truiense aanvallers niet gevaarlijk kunnen worden. Dat hebben we al vaker gezien in deze wedstrijd.
18
Het is nog altijd wachten op kansen hier op Stayen. Beide ploegen tonen veel goede wil, maar de creativiteit rond de zestien ontbreekt nog. Zulte Waregem groeit wel in de match.
13
Meer op en neer
Zulte Waregem komt beter in de match en vindt meer de diepgang. Dat betekent dat er ook mogelijkheden komen voor Sint-Truiden op de tegenaanval. Zo gaat het dus meer op en neer: de wedstrijd begint los te komen.
9
STVV neemt initiatief
Sint-Truiden wil voor eigen volk het commando nemen, zoveel is duidelijk. Zulte Waregem neemt voorlopig een eerder afwachtende houding aan.
5
Acolatse tekent voor de eerste afzwaaier van de avond.
4
Sint-Truiden laat de bal aardig gaan in deze openingsminuten. Het hheeft ook al een hoekschop opgeleverd.
1
Eindelijk onderweg in Sint-Truiden
Door een probleem bij de spelersbus van Zulte Waregem hebben we er een halfuur langer moeten opwachten, maar de bal rolt eindelijk op Stayen!
1
Sint-Truiden-Zulte Waregem: 0-0

Vooraf
De aftrap werd met een halfuur uitgesteld. STVV moet op zoek naar zijn tweede zege van het seizoen zonder sterkhouders Botaka (blessure) en Boli (schorsing). Hun vervangers zijn Thibault De Smet en Nelson Balongo. Bij Zulte Waregem geeft Dury het vertrouwen aan de elf die Charleroi inblikten op speeldag 4.