Lior Refaelov (pen) 49' 1-0
1-1 78' Marko Bakić (Saad Agouzoul)
Kan bekerwinnaar Antwerp ook Moeskroen kloppen op speeldag 1?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 124 reacties

Volg Antwerp - Moeskroen straks LIVE op Voetbalkrant.com

Kan bekerwinnaar Antwerp ook Moeskroen kloppen op speeldag 1?
Foto: © photonews

Na ruim vijf maanden is er eindelijk weer voetbal met inzet te zien in de Bosuil. Eindelijk! Jammer genoeg nog zonder fans... Op speeldag 1 komt Excel Moeskroen op bezoek bij bekerwinnaar Antwerp.

Ivan Leko deed er alles aan om zijn mannen scherp te houden. De bekerwinst leidde tot grote euforie en dat zou dan weer kunnen leiden tot decompressie. Voorts heeft de Kroaat een luxeprobleem in vergelijking met de finale tegen Club Brugge.

De nieuwkomers zijn nu wel speelgerechtigd. Misschien krijgen we een officieel debuut van Nill De Pauw en Birger en/of Louis Verstraete te zien. En mag Frank Boya meteen starten tegen zijn ex-club. We zijn ook benieuwd wie Leko tussen de palen gaat zetten. Het zal Butez of Matijas worden, want Beiranvand zit niet in de selectie. Ivo Rodrigues en Ava Dongo zijn er ook niet bij.

Bij Moeskroen is het ook gissen wie er aan de aftrap komt. Veel spelers zijn vertrokken en na de overname van Lille kwam er een legertje huurlingen over van de Noord-Franse club. In welke mate zijn zij al in de groep gepast? En kunnen les Hurlus profiteren van het feit dat ze in een lege Bosuil spelen? Antwoorden vanaf 20u45.

Lukt het voor de Great Old ook zonder hun thuisaanhang? Zet 10 euro in op een stunt van Moeskroen en krijg bij een overwinning van de bezoekers 95 euro terug van betFIRST.

Jouw Prono
-
Antwerp Antwerp wint Gelijk Moeskroen Moeskroen wint
93.76% 5.63% 0.6%
Populairste
2-0
(145x)
3-1
(82x)
2-1
(81x)

Positie

10
18

Punten

8
2

Gewonnen

2
0

Verloren

2
4

Gescoorde doelpunten

8
2

Doelpunten tegen

9
9

Gele kaarten

12
9

Rode kaarten

2
4

Onderlinge duels gewonnen

3
3
4
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws