Wat kan Beerschot op bezoek bij het vernieuwde KV Oostende?
Dennis Rosiers
| 168 reacties

Volg KV Oostende - Beerschot hier vanavond live om 19.00H

Wat kan Beerschot op bezoek bij het vernieuwde KV Oostende?
Foto: © photonews

Maandag om 19.00h staat Beerschot voor zijn eerste opdracht in 1A. De kampioen van 1B neemt het op tegen KV Oostende, dat de voorbije maanden een grondige facelift onderging.

Het wordt uitkijken naar wat KV Oostende op de mat kan toveren maandag. De Kustboys haalden een karrenvracht aan nieuwe, veelal onbekende namen binnen. Benieuwd of Alexander Blessin al wat van zijn principes in de ploeg heeft kunnen kneden. Het veldspel verliep naar verluidt bij momenten al erg aardig in de voorbereiding.

Bij Beerschot maakte de euforie van de gewonnen promotiefinale al erg snel plaats voor focus op de eerste competitiewedstrijd. De mannen van Losada zijn vastberaden om ook in 1A van zich te doen spreken. De Mannekes beschikken dan wel nauwelijks over 1A-ervaring. Dat willen ze compenseren met het enthousiasme en grinta waar Losada zo op hamert.

Beide ploegen gaven de wedstrijdkern niet vrij. De wedstrijd van vanavond in de Diaz Arena staat onder leiding van Bram Van Driessche.

Denkt u dat de Mannekes met drie punten terugkeren naar het Kiel? Bij een inzet van 10€ krijgt u 27€ terug bij winst van Beerschot.

Jouw Prono
-
KV Oostende KV Oostende wint Gelijk Beerschot Beerschot wint
34.46% 30.73% 34.81%
Populairste
1-1
(117x)
1-2
(83x)
2-1
(78x)

Positie

10
4

Punten

8
12

Gewonnen

2
4

Verloren

2
2

Gescoorde doelpunten

7
12

Doelpunten tegen

6
10

Gele kaarten

19
7

Rode kaarten

1
0

Onderlinge duels gewonnen

3
1
1
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws