Standard - Eupen (Jupiler Pro League 2020/2021)

Wedstrijd van Speeldag 13 uit de Jupiler Pro League 2020/2021 tussen Standard en Eupen.

Datum: 21/11/2020 16:15
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Live

Discussieer live mee! Lees 131 reacties...

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+3
Geen doelpunt! De VAR keurt het doelpunt af.
Geen 1-3! De VAR keurt het doelpunt af omdat Prevljak buitenspel stond en hij de verdedigers van Standard hinderde.
90

Goal
Doelpunt van Arnaud Bodart (Collins Fai)
Bodart!!! Het is Bodart die scoort voor Standard!!!! De doelman kwam mee op een vrije trap en stond op de juiste plaats om de bal binnen te tikken

87
Avenatti uit de draai....... Recht op De Wolf, het blijft spannend!!!
83
Kan Avenatti nog een hoofdrol spelen?
Avenatti is zopas Oularé komen vervangen. Kan hij nog iets betekenen voor Standard?

Prima redding Bodart!
Op een pegel van Prevljak houdt Bodart met een prima redding Standard in de race.
76
Nog een kwartier
Standard heeft nog vijftien minuten om iets te rapen. Met deze minimale achterstand is nog alles mogelijk.
74
Vervangen Julien Ngoy
Ingevallen Amara Baby

71
Prevljak had de kans om de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen. Oog in oog met Bodart vergeet de aanvaller van Eupen de wedstrijd te beslissen.
67
Standard nog niet afschrijven!
De Rouches blijven het proberen. In eerste instantie is er het schot van Oulare en bij de daaropvolgende corner komt Bokadi tot een nieuwe kans. Voorlopig geen gelijkmaker voor Standard, dat absoluut nog leeft.
63
Ngoy blijft gevaarlijk en komt in het zestienmetergebied tot een schot. Het schot gaat niet op doel en zo blijft het 1-2
61
Vervangen Maxime Lestienne
Ingevallen Abdoul Fessal Tapsoba

57

Goal
Doelpunt van Stef Peeters
Stef Peeters schildert de bal wondermooi binnen. 1-2 voor Eupen en voor Standard wordt het nu alles of niks. Speculeren op een punt kan nu niet meer.

Rust
Na een intense eerste helft staat het 1-1. Krijgt Eupen met een man meer Standard op de knieën in de tweede helft?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
 2e gele kaart voor Eden Shamir

45
 Rode kaart voor Eden Shamir
Meteen rood voor Shamir. De VAR herbekeek de fase en de tweede gele kaart wordt zo een directe rode kaart.
44
Meteen rood?
De VAR neemt de fase er opnieuw bij en bekijkt als de tweede gele kaart terecht was, of wordt het meteen rod? Het wordt een rechtstreekse rode kaart voor Shamir.
42
Nog geen minuut na zijn eerste gele kaart gaat Shamir opnieuw te hevig in duel met Schouterden. Shamir krijgt zo zijn tweede gele kaart en Standard zal het moeten doen met een man minder
41
 Gele kaart voor Eden Shamir

36

Goal
Doelpunt van Smail Prevljak (Stef Peeters)
Daar is de 1-1 al!!! Prevljak krijgt zeer veel ruimte en verschalkt Bodart. Het is Peeters die zorgt voor de splijtende pas.
35

Goal
Doelpunt van Merveille Bokadi Bope (Collins Fai)
Bokadiiii!!De vrije trap levert ook iets op voor Standard. Via een halve omhaal brengt Bokadi Standard op een zeer mooie manier op voorsprong.
34
Kayembe trapt op de voet van Dussenne en die schreeuwt het uit. Vrije trap voor Standard. Kayembe komt weg zonder geel.
30
Bijna Oulare
In een aangenaam eerste halfuur was het Standard dat bijna op 1-0 kwam. Oulare komt net niet voor De Wolf en kan de bal zo niet in doel deviëren. Standard was er hier dichtbij.
28
Goede aanval van Eupen dat met de volledige ploeg op de helft van Standard vertoefde. Stef Peeters zoekt zijn linker om te kunnen uithalen maar komt niet tot een schot.
26
Opnieuw balverlies op het middenveld bij Eupen. Het afstandsschot van Shamir kan Ortwin De Wolf niet in de problemen brengen.
23
DE kans voor Eupen
Op corner was het bijna raak! Eupen komt tot een goede kopbal maar de bal blijft in het bos van benen hangen. De 0-1 stond ei zo na op het bord.
20
Eupen kende een zeer goed openingskwartier maar gaat toch moeten opletten voor het balverlies in het middenveld. Voorlopig kon Standard nog niet profiteren.
15
Eupen zit er kort op en begaat zo de ene overtreding na de andere. Standard wordt goed opgevangen door het blok uit de Oostkantons.
12
Aandachtige toeschouwer Zinho Vanheusden ziet hoe Ngoy het blijft proberen. De snelle aanvaller van Eupen kan toch voor de nodige onrust zorgen in de defensie van Standard.
10
Eupen recht de rug en de wedstrijd lijkt, na deze kans van Ndoy, terug volledig in evenwicht.
7
Bodart in actie
Goede aanval bij Eupen en doelman Bodart moet ingrijpen op het schot van Ngoy
5
Eerste keer Eupen met een afstandsschot van Peeters. Geen grote mogelijkheid maar Eupen lijkt zo toch recht te krabbelen.
3
Furieuze start voor Standard
De thuisploeg geeft er een lap op met al enkele warme standjes voor het doel van De Wolf
1
Eerste kansje
Lestienne met de lob.... Geen vroege goal voor Standard
1
Een valse start, de aftrap wordt opnieuw gegeven bij Standard. Hopelijk niet veelzeggend over deze wedstrijd.
1
Standard - Eupen: 0-0

Vooraf: Wat brengt Standard - Eupen ons?
De eerste wedstrijd van de dertiende speeldag is er eentje tussen Standard en Eupen. Een overwinning voor de thuisploeg zou een virtuele leidersplaats betekenen. Standard dat met financiële zorgen kampt, zal het moeten doen zonder Carcela. De Marokkaan testte positief en zit in quarantaine. Oulare is de man die voor de goals zal moeten zorgen. Eupen doet het op verplaatsing zeer goed en zal ongetwijfeld strijden voor minstens één punt.
Standard (Standard - Eupen)
Standard: Noë Dussenne - Obbi Oularé - Eden Shamir - Arnaud Bodart - Merveille Bokadi Bope - Collins Fai - Maxime Lestienne - Nicolas Gavory - Samuel Bastien - Michel Ange Balikwisha - Konstantinos Laifis
Bank: Abdoul Fessal Tapsoba - Moussa Sissako - Gojko Cimirot - Felipe Avenatti - Laurent Jans - Duje Cop

Eupen (Standard - Eupen)
Eupen: Emmanuel Agbadou - Edo Kayembe - Ortwin De Wolf - Jordi Amat - Julien Ngoy - Stef Peeters - Smail Prevljak - Nils Schouterden - Adriano Correia - Senna Miangue - Jocelyn N’dri
Bank: Menno Koch - Knowledge Musona - Amara Baby - Carlos Embalo - Jens Cools - Jonathan Heris - Théo Defourny