Kan Beerschot na vijf wedstrijden nog eens winnen in de Jupiler Pro League? Vanavond wacht inhaalwedstrijd tegen Cercle Brugge
Nils Wens
| 147 reacties

Vanavond staan Beerschot en Cercle Brugge tegenover elkaar in de Jupiler Pro League

Kan Beerschot na vijf wedstrijden nog eens winnen in de Jupiler Pro League? Vanavond wacht inhaalwedstrijd tegen Cercle Brugge
Foto: © photonews

Vanavond nemen Beerschot en Cercle Brugge het tegen elkaar op in de Jupiler Pro League. Beide ploegen zouden een overwinning nog eens kunnen gebruiken, want Beerschot kon al vijf matchen niet meer winnen, terwijl Cercle Brugge is weggezakt naar de voorlaatste plaats in het klassement.

Bij Beerschot zal het een speciale woensdag worden voor Raphael Holzhauser. Na de inhaalwedstrijd tegen Cercle Brugge staat de verkiezing van de Gouden Schoen op het programma en de Oostenrijker is één van de favorieten om de prestigieuze prijs binnen te halen. 

Cercle Brugge kan een overwinning zeker gebruiken. Ze staan op de voorlaatste plaats in het klassement na een reeks van zeven nederlagen op rij. Decostere en Omolo zijn er niet bij door blessures, terwijl nieuwkomer Denkey niet speelgerechtigd is. 

Pakt Beerschot of Cercle Brugge de broodnodige zege? 

Jouw Prono
-
Beerschot Beerschot wint Gelijk Cercle Brugge Cercle Brugge wint
76.16% 15.97% 7.87%
Populairste
2-1
(102x)
3-1
(84x)
2-0
(64x)

Positie

9
18

Punten

30
19

Gewonnen

9
6

Verloren

9
14

Gescoorde doelpunten

41
27

Doelpunten tegen

45
37

Gele kaarten

43
40

Rode kaarten

0
2

Onderlinge duels gewonnen

3
1
5
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Jupiler Pro League