Datum: 08/12/2019 14:30
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Le Canonnier

Moeskroen - Standard (Jupiler Pro League 2019/2020)

Wedstrijd van Speeldag 18 uit de Jupiler Pro League 2019/2020 tussen Moeskroen en Standard.

Live

Discussieer live mee! Lees 196 reacties...

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+4

Goal
Doelpunt van Maxime Lestienne (Selim Amallah)

Standard met negen
Nu krijgt ook Carcela een -terechte- rode kaart. hij gaat veel te wild door op Mohamed.
90
 Rode kaart voor Mehdi Carcela

89
Avenatti laat 2-2 liggen
Avenatti is dicht bij de gelijkmaker, maar treft de lat. Wat een kans!
81

Goal
Doelpunt van Stipe Perica (Nemanja Antonov)
Veel kansen heeft Moeskroen nog niet gecreëerd, maar het staat wel op voorsprong! Perica maakt zijn tweede van de namiddag. 2-1.
80
We naderen de laatste tien minuten. Krijgen we nog een winnaar?
79
Vervangen Renaud Emond
Ingevallen Felipe Avenatti

75
Elf spelers van Moeskroen en tien bezoekers hopen op meer dan één punt. De wedstrijd kan nog langs de twee kanten kantelen.

67
Standard claimt een strafschop voor een fout op Bastien, maar krijgt die niet. Het was ook veel te licht om een elfmeter te fluiten.
62
 Gele kaart voor Alessandro Ciranni

59
Percia wordt aangespeeld in de Luikse zestien, maar raakt de bal volledig verkeerd. Hier was meer mee te doen.
56
Vervangen Aleix García Serrano
Ingevallen Nemanja Antonov

55
Standard was heer en meester in de eerste helft, maar staat nu met een man minder en een gelijkstand op het scorebord. De Rouches maken het zichzelf moeilijk op deze manier.
49
Standard staat met tien!
Mpoku gaat gevaarlijk in op Van Durmen en krijgt rood. Een meer dan terechte beslissing.
47
 Rode kaart voor Paul José Mpoku

46
Standard en Moeskroen zijn er opnieuw aan begonnen
De tweede helft is afgetrapt. Schiet Standard opnieuw gretig uit de startblokken?

Rust
Moeskroen - Standard: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
44

Goal
Doelpunt van Stipe Perica (Dimitri Mohamed)
Moeskroen speelde een draak van een eerste helft, maar staat wel op gelijke hoogte. Perica duikt goed op aan de eerste paal en prikt de 1-1 tegen de netten.
43
Vasic werkt een voorzet van Amallah weg. Het ziet er naar uit dat Standard gaat rusten met het kleinste verschil.
41
 Gele kaart voor Dimitri Mohamed

39
We naderen de rust. Kan Moeskroen nog een late vuist maken in deze eerste helft?
34
Standard begon goed aan de wedstrijd, maar intussen is ook het Luikse niveau gezakt. Op deze manier kijken we naar een niet al te boeiende eerste helft.
30
Daar is het eerste schot van Moeskroen... Maar Garcia trapt veel te centraal om Bodart te verrassen.
23
Moeskroen heeft in dit eerste kwart werkelijk nog niets getoond. Verbazend toch, voor een team dat aan een zeer degelijk seizoen bezig is.
18
Standard blijft baas. Een hoekschop belandt uiteindelijk in de handen van Vasic.
14
Daar is Standard opnieuw. Bastien krult maar net naast.
12
Standard is en blijft baas. Het wil de wedstrijd deze keer beslissen vóór de slotfase.
6

Goal
Doelpunt van Renaud Emond (Mehdi Carcela)
Standard beloont zichzelf met een vroege voorsprong. Emond maakt er 0-1 van.
3
Standard meteen dicht bij 0-1
Na een vrije trap zijn Vojvoda en Emond dicht bij de openingstreffer. Vasic kan redden. Hier komt Moeskroen goed weg.