Waasland-Beveren - KV Mechelen

Bouwen de troepen van Hayen verder op punt tegen RSCA of pakt KV Mechelen zesde zege in zeven matchen?
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 112 reacties

Volg Waasland-Beveren - KV Mechelen om 18u45 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

Bouwen de troepen van Hayen verder op punt tegen RSCA of pakt KV Mechelen zesde zege in zeven matchen?
Foto: © photonews

Waasland-Beveren heeft bij Anderlecht getoond dat het nog altijd het nodige karakter aan de dag kan leggen. Die ingesteldheid zal het ook nodig hebben tegen KV Mechelen, dat vijf van zijn laatste zes duels won en verder wil oprukken richting linkerkolom.

Buitenshuis was Waasland-Beveren de laatste weken vaak wel nog competitief, uitgezonderd de verplaatsing naar de boorden van de Maas. De laatste twee duels op de Freethiel eindigden echter op zware nederlagen: 0-3 tegen Antwerp, 1-5 tegen Zulte Waregem. Zo'n scenario dienen de Waaslanders dinsdagavond te vermijden. De laatste overwinning van Waasland-Beveren dateert van 13 december op het veld van... KV Mechelen.

Déclic

En de 0-0 bij Anderlecht zal de Waaslandse burger ook wel moed gegeven hebben. Sinds dat laatste onderlinge duel met Waasland-Beveren is er bij KV Mechelen wel heel wat gebeurd. De zege in Leuven de week nadien betekende de déclic. Met een hogere efficiëntie voorin en meer stabiliteit achterin werd de opmars ingezet. Bij winst in Beveren komt de linkerkolom mogelijk in het vizier. 

Hayen recupereert Wuytens en Din Sula, maar niet Koita en Wiegel. Bij KV Mechelen zijn Engvall, Storm, Bateau, Bushiri en Boni onbeschikbaar. Geraakt KVM in tegenstelling tot Anderlecht wel voorbij de sterk keepende Jackers? Antwoord vanaf 18u45.

Waag nu je kans bij  BETFIRST! Bij winst van Waasland-Bevern krijg je 4,8x je inzet terug, bij een gelijkspel 4,55 en een zege van KV Mechelen is goed voor 1,66x je inzet.

Jouw Prono
-
Waasland-Beveren Waasland-Beveren wint Gelijk KV Mechelen KV Mechelen wint
11.36% 23.74% 64.9%
Populairste
1-2
(103x)
0-2
(61x)
1-1
(55x)

Positie

18
9

Punten

25
40

Gewonnen

6
11

Verloren

16
11

Gescoorde doelpunten

34
42

Doelpunten tegen

59
46

Gele kaarten

61
56

Rode kaarten

2
3

Onderlinge duels gewonnen

3
7
11
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Jupiler Pro League