KV Mechelen - Standard

Klauss al tegen de ploeg die hij afwees: KV Mechelen en Standard willen reeks verderzetten
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 185 reacties

Volg KV Mechelen - Standard om 18u45 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

Klauss al tegen de ploeg die hij afwees: KV Mechelen en Standard willen reeks verderzetten
Foto: © photonews

João Klauss voerde zowel met KV Mechelen als met Standard gesprekken. Uiteindelijk verliet de Braziliaan Hoffenheim (op huurbasis) voor Luik en het duurt niet lang eer hij de Mechelaars in de ogen kijkt. Enkele dagen na zijn debuut is het al zover.

Beide ploegen hebben recent vertrouwen getankt. Nadat KV Mechelen zich in het eerste seizoensdeel al te vaak in de voet schoot, heeft het eindelijk de klik gemaakt. Met een straffe 12 op 12 is de opmars ingezet. Er is meer stabiliteit achterin - de clean sheets in de laatste twee duels dienen als bewijs - en op offensief vlak kan er gerekend worden op Geoffry Hairemans, die in bloedvorm steekt.

Hairemans  Geoffry
© photonews

Standard van zijn kant heeft met een 6 op 6 een goede start genomen onder trainer Mbaye Leye. Met Waasland-Beveren en Cercle Brugge waren het ook niet de tegenstander van het grootste kaliber, maar de Rouches moesten vooral beginnen punten pakken en dat hebben ze ook gedaan. Die lijn moet nu wel doorgetrokken worden tegen een ploeg die slechts vijf punten minder heeft dan hen.

In Charleroi stapte Mechelen-verdediger Bateau geblesseerd van het veld. Vrancken kan hem niet recupereren en moet het ook nog stellen zonder Storm. Bij Standard is het voor Fai en Vanheusden nog werken aan hun herstel en ontbreekt Cimirot wegens een coronabesmetting. Siquet is twijfelachtig. Voorts zullen alle schijnwerpers gericht zijn op Klauss.

Komt er een vijfde opeenvolgende zege voor KV Mechelen of een derde overwinning op rij voor Standard? Waag nu je kans bij BETFIRST en voorspel de uitslag! Bij een zege van KVM krijg je 2,4x je inzet terug, bij een zege van Standard 3,1x!

Jouw Prono
-
KV Mechelen KV Mechelen wint Gelijk Standard Standard wint
47.14% 29.52% 23.34%
Populairste
2-1
(111x)
1-1
(77x)
1-2
(57x)

Positie

9
10

Punten

40
40

Gewonnen

11
10

Verloren

11
9

Gescoorde doelpunten

42
41

Doelpunten tegen

46
37

Gele kaarten

56
53

Rode kaarten

3
5

Onderlinge duels gewonnen

6
8
20
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws