Zulte Waregem - OH Leuven

Zulte Waregem recupereert Vossen voor duel met OHL en moet met straffe statistiek enkel Club Brugge laten voorgaan
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 97 reacties
Zulte Waregem recupereert Vossen voor duel met OHL en moet met straffe statistiek enkel Club Brugge laten voorgaan

Ook op donderdag staan er nog twee interessante duels in de Jupiler Pro League op het programma. Met het huidige klassement in gedachten kan daarin nog veel gebeuren, zoveel is duidelijk.

Als Zulte Waregem in eigen huis wint van OH Leuven, dan springt het zelfs over de Leuvenaars naar een stekje in de top-8 van de klassering. Wie dat een maand of twee geleden had voorspeld? Die is nu heel rijk, zoveel is duidelijk.

Met 22 op 30 is Essevee aan een weergaloze reeks bezig - enkel fiere leider Club Brugge deed de voorbije tien speeldagen beter, OH Leuven is na een héél sterke start een klein beetje weggezakt. Maar: met een overwinning komen ze wel opnieuw naast Anderlecht op plek 4.

Het maakt enkel duidelijk: alles zit nog op een zakdoek in de strijd om play-off 1 én play-off 2. Zulte Waregem heeft met Colassin een nieuwe spits beet, maar hij zit nog niet in de selectie tegen OHL uiteraard. Jelle Vossen is er wél opnieuw bij.

"Het is aan ons om meer power te brengen en wat minder frivoliteit", beschouwde Marc Brys op de webstek van OH Leuven dan weer voor op het duel op donderdag om 18.45 uur in het Regenboogstadion. 

Wat gaat het geven? De thuisploeg is lichtjes favoriet (2,45 tegen 1), maar ook Leuven kan een value bet zijn bij BetFIRST. Waag nu je kans!

Jouw Prono
-
Zulte Waregem Zulte Waregem wint Gelijk OH Leuven OH Leuven wint
44.57% 35.07% 20.36%
Populairste
2-1
(105x)
1-1
(83x)
2-2
(65x)

Positie

8
10

Punten

46
45

Gewonnen

14
12

Verloren

15
12

Gescoorde doelpunten

51
53

Doelpunten tegen

62
57

Gele kaarten

51
48

Rode kaarten

3
4

Onderlinge duels gewonnen

6
4
5
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws