Cercle Brugge - Waasland-Beveren

"Als je de programma's onderin bekijkt, dan kan dit een cruciale match worden"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 34 reacties
"Als je de programma's onderin bekijkt, dan kan dit een cruciale match worden"
Foto: © photonews

Cercle Brugge en Waasland-Beveren spelen op zaterdagnamiddag een bijzonder belangrijk duel tegen elkaar. De winnaar doet een reuzenzaak, de verliezer blijft sowieso droef achter.

"We weten dat we vorige week een goede zaak hebben gedaan, waardoor we voorlopig veilig staan. Maar we weten dat we nuchter moeten blijven en met de voeten op de grond, want de match tegen Waasland-Beveren is van levensbelang", aldus Yves Vanderhaeghe over het duel tegen de Wase Leeuwen.

"Als je de programma's van de teams onderaan bekijkt, dan kan het een cruciale wedstrijd worden voor ons. Het is stilaan aan het aftellen. Er zit strijd in, we zijn weerbaar en in een thuismatch tegen Waasland-Beveren kunnen en willen we onze situatie verbeteren. Daarna volgt de rest."

Eigen handen

De Vereniging zal het moeten doen zonder Thibo Somers, die werd geopereerd aan de meniscus en de rest van het seizoen zal missen. "We hebben alles in eigen handen", klonk het dan weer bij de Waaslanders bij monde van Vukotic.

In de stand hebben Cercle en Moeskroen momenteel 26 punten, Waasland-Beveren 25 punten. Mogelijk komt er dus een nieuwe rode lantaarn. Moeskroen kan ook de lachende derde worden, onderin zal het sowieso nog even spannend zijn en blijven.

Wat gaat het geven op Jan Breydel? De thuisploeg is licht favoriet, een gokje op de Wase Leeuwen kan je al bijna drie keer je inzet opleveren. Doe er je voordeel mee via BetFIRST!

Jouw Prono
-
Cercle Brugge Cercle Brugge wint Gelijk Waasland-Beveren Waasland-Beveren wint
77.83% 16.5% 5.67%
Populairste
2-1
(130x)
2-0
(83x)
1-1
(48x)

Positie

16
18

Punten

35
28

Gewonnen

11
7

Verloren

20
19

Gescoorde doelpunten

39
42

Doelpunten tegen

50
69

Gele kaarten

64
68

Rode kaarten

5
4

Onderlinge duels gewonnen

8
4
3
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Jupiler Pro League