Geschorste Vukotic mist inhaalwedstrijd tussen Waasland-Beveren en KV Oostende, Guri is er voor de eerste keer bij dit seizoen
Nils Wens
| 23 reacties

Deze namiddag staat de inhaalwedstrijd tussen Waasland-Beveren en KV Oostende op het programma

Geschorste Vukotic mist inhaalwedstrijd tussen Waasland-Beveren en KV Oostende, Guri is er voor de eerste keer bij dit seizoen

Er staat deze namiddag om 17u een inhaalwedstrijd op het programma in de Jupiler Pro League. Waasland-Beveren ontvangt KV Oostende. Bij de Waaslanders is Vukotic er niet bij door een schorsing. Bij KV Oostende is Guri er voor de eerste keer bij dit seizoen.

Bij Waasland-Beveren hebben ze dringend nood aan een overwinning. De Waaslanders wonnen wel op de eerste speeldag, maar sindsdien speelden ze nog twee keer gelijk en verloren ze de andere wedstrijden. Nicky Hayen zal moeten puzzelen, want Aleksandar Vukotic is er niet bij door een schorsing. 

Bij KV Oostende loopt het dit seizoen een stuk beter. Ze staan op de 11de plaats in het klassement, maar de ploeg maakt met momenten heel wat indruk. Jakel, Boonen en D'Haese zijn er niet bij door blessures, terwijl Thiam niet speegerechtigd is. Guri is er wel voor de eerste keer bij dit seizoen. 

Zorgt Waasland-Beveren voor de verrassing of gaat KV Oostende met de drie punten aan de haal? 

Jouw Prono
-
Waasland-Beveren Waasland-Beveren wint Gelijk KV Oostende KV Oostende wint
21.26% 28.95% 49.8%
Populairste
1-2
(89x)
1-1
(82x)
0-2
(50x)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Jupiler Pro League