Stef Wils (pen) 50'
1-2
2-3

KAA Gent - KRC Genk (Play-off 1 2010/2011)

Wedstrijd van Speeldag 9 uit de Play-off 1 2010/2011 tussen KAA Gent en KRC Genk.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
88
Vervangen Kevin De Bruyne
Ingevallen Daniel Pudil

86
Genk lijkt tijd te willen rekken. Eerst gaat Ogunjimi op zijn gemakje naar de kant en dan krijgt Gent maar heel traag de bal geworpen voor een vrije trap.
85
Vervangen Marvin Ogunjimi
Ingevallen Kennedy Nwanganga

83
Conte probeert van ver, zijn schot gaat net naast het Genkse doel.
81
Gent geeft niet op. Arbitman en Mboyo missen hun kans om de thuisploeg opnieuw gelijk te brengen.
80

Goal
Doelpunt van Marvin Ogunjimi (Onbekend Onbekend)

80
Daar komt dan toch de tegenprik van de bezoekers. Ogunjimi maakt koelbloedig het derde doelpunt voor Genk.
78
Hoekschop voor de Buffalo's. Courtois laat zich niet verrassen.
78
De net ingevallen Dugary maakte bijna de 2-3. Jorgacevic was geklopt, maar zijn bal gaat voorlangs.
76
Vervangen Jelle Vossen
Ingevallen Ndabashinze Dugary

75
We kunnen opnieuw spreken van een wedstrijd. Beide ploegen creëren hun kansen en geloven in de winst.
74
Een verrassend doelpunt van AA Gent. De Buffalo's werden ruime tijd terug gedrukt door Genk, maar konden efficiënt zijn bij hun uitbraak.
74
Een reuzekans voor El Ghanassy die zijn ploeg op voorsprong kon brengen. Hij kan de bal net niet raken.
74
Daar is Gent opnieuw. Courtois kan de bal van Mboyo nipt redden.
73

Goal
Doelpunt van Shlomi Arbeitman (Onbekend Onbekend)

71
 Gele kaart voor Ibrahima Conte

70
Vervangen CĂ©sar Arzo
Ingevallen Christophe Grondin

68
De vrije trap voor Genk komt knal in het gelaat van Arbitman terecht.
65
Vervangen Mario Baric
Ingevallen Edson Montana

65
Gent begaat kleine foutjes wat voor groot protest zorgt bij de Genk-supporters.
60
Knappe insteekpass van Conte, maar Mboyo kon de bal bij Courtois niet meer lospeuteren.
56
De bal van El Ghanassy wijkt af op Hubert. Hoekschop voor de Buffalo's. De bal komt in de voeten van Conte, maar die gaat ver over doel.
55
 Gele kaart voor CĂ©sar Arzo

54
Gent probeert te doen zoals in de eerste helft, druk uitoefenen op de helft van Genk. Baric krijgt de bal maar besluit over.
50

Goal
Doelpunt van Stef Wils (Onbekend Onbekend)

50
Penalty voor de thuisploeg. Wils legt de bal op de stip en zorgt voor de 1-2. Het Jules Ottenstadion ontploft.
48

Goal
Doelpunt van Daniel Tözser (Onbekend Onbekend)
De Genkse fans mogen opnieuw juichen. Daniel Töszer knalt vanuit de tweede lijn de 0-2 voorbij Jorgacevic. De Serviër ziet het leer in de verste hoek binnenrollen. Is de wedstrijd beslist?
48
Racing Genk is goed uit de startblokken geschoten na rust. Jorgacevic houdt Ogunjimi van een tweede treffer.
46
Vervangen Zlatan Ljubijankic
Ingevallen Yassine El Ghanassy

We zijn aan de tweede helft begonnen met El Ghanassy voor Zlatan Ljubijankic.

Rust
De bezoekers kwamen net voor rust op voorsprong. Of het verdiend is, dat is een andere zaak, want AA Gent verdiende zeker een doelpunt voor al de kansen die ze kregen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Gent komt goed weg. De Bruyne zijn voorzet passeert voor doel, maar zijn ploegmaats voelden zich niet geroepen om tegen de bal te tikken.
44

Goal
Doelpunt van Kevin De Bruyne (Onbekend Onbekend)

44
Wat een doelpunt van De Bruyne! Zijn voorzet krult mooi voorbij Jorgacevic. 0-1 net voor de rust.
41
Genk voert de druk op en lokt een hoekschop uit. Geen moeilijke bal voor de Gentse verdediging.
40
Nog vijf minuten te spelen. Kan AA Gent een verdiend doelpunt maken of gaat Genk tegen het spel in de score openen?
37
Courtois moet zich opnieuw reppen voor een kopbal van Mboyo.
35
De Limburgers komen nadrukkelijker in het spel voor. Topschutter Jelle Vossen plaats voor een leeg doel echter onbegrijpelijk naast.
34
Racing Genk steekt een eerste keer de neus aan het venster. Vanden Borre kan echter onvoldoende bij een voorzet van Mavinga.
30
AA Gent domineert de partij, maar vergeet de kansen af te maken. Mboyo kopt nu te zacht op de Genkse goalie.
20
Courtois moet opnieuw in actie komen. Conte dwingt de jonge doelman opnieuw tot een knappe parade.
19
Gent heeft het meeste overwicht van de wedstrijd. De eerste kans is voor Mboyo, maar Courtois kwam knap tussen.
1
De wedstrijd begon met een eerbetoon aan Gentenaar Wouter Weylandt. Die liet deze week het leven in de derde etappe van de Giro.

AA Gent: Jorgacevic Bojan, Suler Marko, Wils Stef, Mboyo Ilombé, Baric Mario, Arzo Amposta César, Bâ Alpha, Arbeitman Shlomi, Pereira Wallace Fernando, Conte Ibrahima, Ljubijankic Zlatan.
Racing Genk: Courtois Thibault, Matoukou Eric, Hubert David, Tözser Daniel, Vossen Jelle, Vanden Borre Anthony, De Bruyne Kevin, Anele Ngongca, Mavinga Chris, Ferreira José Nadson, Ogunjimi Marvin.