Datum: 21/05/2015 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Club wil titelteleurstelling doorspoelen op Mambourg
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club wil titelteleurstelling doorspoelen op Mambourg
Foto: © photonews

KAA Gent kan vanavond de titel pakken, maar er staan nog twee andere wedstrijden op het programma in play-off 1. Club Brugge gaat vanavond op bezoek op Mambourg. En jawel, er staat nog een pak op het spel.

Club Brugge heeft dan wel nog een mathematische kans op de titel, maar ook Michel Preud'homme beseft dat de titel voor een jaartje de koelkast in mag. Maar blauw-zwart strijdt natuurlijk nog voor een voorrondeplaats in de Champions League. 

Preud'homme mag alleszins zijn puzzeltalenten bovenhalen. Met Bjorn Engels, Felipe Gedoz, Thomas Meunier, Oscar Duarte, Claudemir, Obbi Oulare en Lior Refaelov moet de Luikenaar maar liefst zeven spelers missen. 

"Bovendien is het nooit gemakkelijk om te winnen in Charleroi", geeft de coach van blauw-zwart nog mee. "Die jongens hebben ook nog iets om voor te vechten."

Dat klopt! De Zebra's kamperen momenteel op een schamel puntje van de vierde plaats van Standard. Een Europees ticket is dus nog steeds mogelijk. Enig probleem: met Neeskens Kebano moet Charleroi mogelijk dé sterkhouder missen.

Pakt blauw-zwart de overwinning in Henegouwen? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 118 euro op. Denk je eerder dat de Zebra's de punten thuis zullen houden? Dan mag je maar liefst 225 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws