Datum: 06/05/2018 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Lukt het voor KRC Genk na 6 jaar nog eens op Sclessin?
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

KRC Genk won al 6 jaar niet meer op bezoek bij Standard

Lukt het voor KRC Genk na 6 jaar nog eens op Sclessin?

Om 18.00 uur sluiten Standard en KRC Genk de 7e speeldag van de play-offs af. De Limburgers wonnen al 6 jaar niet meer op Sclessin, terwijl de Rouches nog een waterkans maken op de titel.

Indien Club Brugge de cruciale match tegen Anderlecht verliest en Standard de volle buit pakt tegen Genk, krijgen we nog drie spannende speeldagen in play-off 1. Standard heeft de statistieken alvast mee, want Genk kon al 6 jaar niet meer winnen in Luik. 

Standard is de ploeg in vorm in play-off 1 en puurde 10 punten uit de laatste 4 duels. Knappe cijfers dus, al werd er de laatste keer in play-off 1 verloren tegen ... Genk. Toen besliste een elfmeter van Leandro Trossard over winst. 

De ploeg van Philippe Clement kan nog steeds niet op Heynen, Berge en Ingvartsen rekenen, maar mits een zege springt het over Gent en Charleroi naar de vierde plek. En dan komt een Europees ticket plots heel dichtbij voor de Limburgers. 

De selectie van KRC Genk: Vukovic, Brabec, Nastic, Wouters, Dewaest, Karelis, Zhegrova, Samatta, Trossard, Colley, Seck, Malinovskyi, Buffel, Uronen, Schrijvers, Pozuelo, Mata, Jackers, Maehle, Coucke, Aidoo en Ndongala

Meer nieuws