Anderlecht kan onmiddellijk gouden zaak doen in Genk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Volg straks LIVE: Genk - Anderlecht

Anderlecht kan onmiddellijk gouden zaak doen in Genk
Foto: © photonews

Onmiddellijk hoogspanning in play-off 1 vanavond. Leider Racing Genk ontvangt Anderlecht dat zich maar al te graag opnieuw wil opwerpen als titelkandidaat.

Razendspannend kan play-off 1 worden. In Brussel beseffen ze maar al te goed dat ze zich bij winst vanavond kunnen mengen in het titeldebat. Als Anderlecht straks met de volle buit terugkeert naar Brussel, bedraagt het verschil met Genk immers nog amper 3 punten en is alles mogelijk.

Het zou een droomscenario zijn voor paars-wit, dat voor deze clash opnieuw kan rekenen op Adrien Trebel. Vraag is of Fred Rutten hem in de basis zal droppen. Bornauw, Makarenko, Dimata, Lokonga en Bakkali zullen er niet bij zijn.

Geen spanning in Genk

Ook voor Racing Genk is deze eerste speeldag in de eigen Luminus Arena van cruciaal belang. Philippe Clement doet er alles aan om de druk af te houden. "Ik voel geen spanning in de groep", liet hij in aanloop naar deze topper optekenen. 

De coach mag positieve keuzes maken want niemand is geschorst en iedereen is fit. Sander Berge is klaar voor de eindstrijd en Ito vindt zijn draai in het systeem van Clement

Meer nieuws

Meer nieuws