Standard moet derde plek veiligstellen bij kampioen Genk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Standard moet derde plek veiligstellen bij kampioen Genk
Foto: © photonews

Wat krijgen we zondag te zien in de Luminus Arena? Dat is de grote vraag met een kampioen die wellicht moe gefeest is en een team dat vol voor de derde plaats moet strijden.

De voorbije dagen stonden bol van de festiviteiten in Limburg. Racing Genk pakte zijn vierde landstitel en dat werd stevig gevierd. Het is dan ook de vraag hoe de kampioenen zondag tevoorschijn zullen komen.

Philippe Clement kondigde alvast aan dat er wijzigingen zullen gebeuren ten voordele van de eigen jeugd. Maehle is geelgeschorst en loopt er al zeker niet bij. Leandro Trossard en Sander Berge wuiven de Luminus Arena uit met de titel.

Voor Standard is de inzet wel bijzonder groot. De Rouches klopten Club Brugge en klommen zo naast Antwerp in de rangschikking, maar bezetten wel plaats drie omdat ze in de reguliere competitie hoger eindigden dan The Great Old. Als Standard het zondag minstens even goed doet als Antwerp, dan hebben ze die derde stek beet en hoeven ze geen barragematch meer te spelen.

Michel Preud'homme kan niet rekenen op Vanheusden, Sa, Djenepo en Bokadi. Zij zijn geblesseerd. Erik Lambrechts leidt de partij in goede banen.

Waag een gokje via Betfirst en win een mooi bedrag.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws