Antwerp-Club Brugge: de belangen zijn heel hoog, zeker ook voor de fans
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Antwerp-Club Brugge om 14u30

Antwerp-Club Brugge: de belangen zijn heel hoog, zeker ook voor de fans

De match die bij beide ploegen in rood omcirkeld staat. Naast de sportieve belangen zijn er immers ook de historische geschillen tussen beide clubs. Niemand wil dit verliezen. En Club Brugge mag de achterstand op Genk niet laten oplopen.

Antwerp pakt al zeker die vierde plaats en dus een Europees ticket, daar mogen we na gisteren - en de snertmatch in het Constant Vanden Stock-stadion - wel zeker van zijn. Maar die derde plaats ligt ook binnen handbereik. Bij winst deze namiddag slaan ze immers een kloof met Standard. 

De vraag is hoe Laszlo Bölöni zijn middenveld gaat stofferen. Door de schorsing van Haroun blijft Govea staan. Maar wie krijgt hij naast zich. Yatabaré lijkt de logische keuze, maar die mist wat ritme na zijn kuitblessure. Borges, Opare en Simao zijn ook opties.

Bij Club Brugge ontbreken Cools en Peres, maar is Nakamba wel weer fit. Ivan Leko lijkt wel niet al te veel wissels te gaan doorvoeren na het verlies tegen Genk. Zeven of vier punten straks, het verschil met Genk? Het maakt een wereld van verschil. Met na deze speeldag de helft van de matchen gespeeld, is elke misstap dodelijk nu.

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws