kvoKV Oostende
lokSporting Lokeren
Datum: 04/04/2015 18:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Diaz Arena
Lokeren kan Europese droom meteen bevestigen aan 't zeetje
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Lokeren kan Europese droom meteen bevestigen aan 't zeetje
Foto: © Photonews

KV Oostende en Sporting Lokeren beginnen vanavond aan hun play-offs. De wedstrijd hinkt alvast op twee gedachten. De ene wil vooral het nieuwe seizoen voorbereiden, terwijl de Waaslanders toch stiekem hopen op een leuk seizoenseinde.

Het blijft toch een kleine verrassing dat Sporting Lokeren er niet in geslaagd is om play-off 1 te halen. De Waaslanders waren de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de elitegroep, maar het dipje rond de jaarwisseling bleek fataal.

In het Albertpark kan alvast met een gewapende kern gestreden worden om - het blijft toch een stiekeme droom - het laatste Europese ticket. Peter Maes mist enkel Djamel Abdoun voor de verplaatsing naar de Koningin der Badsteden.

Ook Fred Vanderbiest hoeft helemaal niet te puzzelen met the Kustboys. De oefenmeester van KV Oostende kan een beroep doen op een volledig fitte spelersgroep. En dat is toch een poosje geleden. 

En dan nog dit: de eerdere confrontaties van dit seizoen wijzen duidelijk in het voordeel van Lokeren. Op Daknam werd gewonnen met 3-1, terwijl het niet zo lang geleden 0-1 werd aan 't zeetje. 

Wint Lokeren ook voor de derde keer van Oostende? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 132 euro op. Denk je eerder dat Oostende de punten zal thuishouden? Dan mag je 198 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws