moeMoeskroen
kvoKV Oostende
Datum: 11/04/2015 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Le Canonnier
Gaat RMP voor 6 op 6?
Gaat RMP voor 6 op 6?
Foto: © Photonews

Royal Mouscron-Péruwelz moet het licentiespook nog steeds vrezen door de klacht van Cercle tegen hun verkregen licentie. Ondertussen is het aan RMP om op het veld te antwoorden tegen Oostende en zo te blijven meespelen voor de groepswinst.

Dat willen de Henegouwers doen tegen KV Oostende. Na de overwinning van vorige week op bezoek bij Westerlo zou het een knappe 6 op 6 betekenen voor de club. Oostende weet dan weer dat het van moeten is om nog mee te blijven spelen om de Europese tickets.

Ruiz is er niet bij: hij is weken buiten strijd voor de Kustboys. Coulibaly is terug opgenomen in de selectie, maar begint waarschijnlijk op de bank. De ziekenboeg van RMP is groter.

Zijn er allemaal niet bij: Michel, Langil, Cros, Delacourt en Coeff. Vijf spelers, waaronder toch een aantal basiswaarden. Zinho Gano zal opnieuw een kans krijgen in de aanval van de Henegouwers, maakt hij er ook deze week meerdere?

Wat ziet u gebeuren? 

Een overwinning van de thuisploeg? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 132 euro op. Denk je eerder dat Oostende aan het langste eind zal trekken? Dan mag je maar liefst 168 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws