Charleroi - STVV

STVV wil de commotie van zich afschudden met eerste PO2-winst
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Sint-Truiden gaat zaterdagavond op bezoek bij Sporting Charleroi

STVV wil de commotie van zich afschudden met eerste PO2-winst
Foto: © photonews

STVV heeft er een bewogen week opzitten. Zo raakte bekend dat met Chris O'Loughlin, Benni McCarthy en Patrick Nys drie leden van de technische staf vertrekken. Vanavond wacht echter weer de bittere ernst.

De huidige staf wil het seizoen met een goed gevoel afsluiten en dat is ook nodig. Nadat Sint-Truiden nipt aan de degradatie ontsnapte, ging ook het eerste PO2-duel tegen KV Mechelen verloren (0-1).

Raman zal de verplaatsing naar Mambourg niet maken. De aanvaller blijft op de sukkel met een blessure die hij opliep bij de nationale beloften. Voorts liggen Dussaut, Mahlangu, Tchenkoua, Soumahoro en Velic in de lappenmand. Rherras ontbreekt wegens niet fit genoeg.

De Zebra's begonnen met ambitie aan PO2, maar gingen vorige week met het kleinste verschil verliezen op Daknam. Tegen Sint-Truiden kan Mazzu opnieuw rekenen op Ndongala die terugkeert uit schorsing. Ninis ontbreekt wegens een blessure aan de voet.

Wie boekt zijn eerste zege in PO2?

Charerloi? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 93,6 euro op. Meer vertrouwen in de Kanaries? Dan kan u bij een poging voor hetzelfde bedrag 360 euro bijschrijven op uw bankrekening. Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze link.

Jouw Prono
-
Charleroi Charleroi wint Gelijk STVV STVV wint
89.5% 8.16% 2.33%
Populairste
2-0
(105x)
2-1
(75x)
3-1
(43x)

Onderlinge duels gewonnen

15
17
8
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws