Datum: 16/04/2016 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Daknam
Gehavend Lokeren blijft dromen van groepswinst en hoopt piepjong STVV opzij te zetten
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Sporting Lokeren krijgt het bezoek van STVV

Gehavend Lokeren blijft dromen van groepswinst en hoopt piepjong STVV opzij te zetten
Foto: © photonews

Sporting Lokeren krijgt vanavond het bezoek van STVV. Als beide ploegen nog ambitie hebben om hun poule in play-off 2 te winnen, dan moéten ze vanavond wel in actie schieten.

Lokeren startte deze play-offs met een overwinning tegen Charleroi, maar moest vorig weekend zijn meerdere erkennen in KV Mechelen. De ploeg van Georges Leekens verloor Achter de Kazerne met 2-1 en volgt nu op drie punten van de leider.

Bovendien mist Leekens opnieuw enkele vaste waarden met de geblesseerden Ngolok, Persoons, Joao Carlos, Melnjak en Creemers. Daar komt nog eens bij dat ook Maric geschorst is. Wellicht kiest Leekens achterin voor het duo Ninaj-Ingason.

Veel jonkies bij STVV

STVV lijkt de strijd voor groepswinst al gestaakt te hebben. Heel wat jonkies krijgen kansen en ieder punt dat de Kanaries nu nog pakken, is mooi meegenomen. Al zullen de spelers zich wel willen bewijzen, nu ze weten dat Ivan Leko volgend seizoen het roer overneemt.

Ook bij STVV heel wat geblesseerden overigens: Velic, Mahlangu, Tchenkoua, Boli, Soumahoro én Dussaut liggen in de lappenmand.

Waag er een gokje op!

Kan jij deze wedstrijd juist voorspellen? Waag er een gokje op bij Unibet! Nog geen account? Maak er dan snel een aan en krijg een welkomstbonus van 60 euro!

Meer nieuws