Datum: 08/04/2017 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Schiervelde
KRC Genk wil Europese queeste voortzetten in Roeselare
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KSV Roeselare - KRC Genk

KRC Genk wil Europese queeste voortzetten in Roeselare
Foto: © photonews

Schiervelde maakt vanavond zijn terugkeer op het hoogste niveau. KSV Roeselare ontvangt er immers KRC Genk. En eigenlijk mogen de Limburgers niet verliezen...

Het is immers geen geheim dat KRC Genk via de nacompetitie een Europees ticket ambieert. Of het zou moeten zijn dat de Limburgers de Europa League - donderdag volgt de heenwedstrijd bij Celta de Vigo - winnen.

De Smurfen begonnen alvast goed aan play-off 2, met een overwinning tegen een onmondig Sporting Lokeren. Aan de overzijde staat KSV Roeselare - nipt naast de promotie gegrepen - dat erop gebrand is om zich te tonen.

De West-Vlamingen moeten het alvast zonder Baptiste Schmisser doen. De verdediger geeft verstek met een enkelblessure. Er staat ook nog een vraagteken achter de naam van Wouter Biebauw. De doelman trainde de voorbije dagen op halve kracht.

Albert Stuivenberg heeft wel een fitte kern ter beschikking. Nikos Karelis ligt natuurlijk nog steeds in de lappenmand, maar verder is enkel Siebe Schrijvers (heupblessure, nvdr.) niet klaar voor de verplaatsing.

Pakken de Limburgers de volle buit?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 84 euro op. Denk je eerder dat de thuisploeg zal stunten? Dan mag je maar liefst 438 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegod (60 euro) veilig.

Meer nieuws