Datum: 14/05/2017 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Le Canonnier
Wordt het bezigheidstherapie op zondagavond? Stuivenberg komt met enorm verrassend antwoord

Moeskroen en Racing Genk sluiten het voetbalweekend af

Wordt het bezigheidstherapie op zondagavond? Stuivenberg komt met enorm verrassend antwoord
Foto: © photonews

Rondom 19.45 uur weten we of Anderlecht kampioen is, dan wel of de competitie weer een beetje spannender is geworden. Maar het voetbalweekend wordt afgesloten in Moeskroen. Met een compleet overbodig duel tegen groepswinnaar Genk. Of toch niet?

"Het klinkt misschien raar, maar we zijn er nog niet", klonk het bij coach Stuivenberg op zijn perspraatje voor de wedstrijd tegen Moeskroen. "We moeten ons optimaal voorbereiden op de finale van play-off 2, want meer hebben we nog niet in handen."

En dus maar beter blijven spelen op het goede elan en ook de Henegouwers verslaan. "Er is geen pijl op hen te trekken. Ze spelen altijd anders, dikwijls met andere spelers. En ze zullen ook wel revanche willen voor de 6-0 uit de heenwedstrijd", kon er een lachje af.

Een aantal van de jonkies zullen er niet bij zijn bij Genk, want die speelden en wonnen op zaterdagnamiddag nog de bekerfinale bij de beloften.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje bij UNIBET kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws